هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ولی من سبک الانو بیشتر میپسندم، مثلا شادمهر و سیروان و زانیار و خیلی دوست دارم
شادمهر ک نسبتا قدیمیه
ولی سیروان و زانیار هم جزء خوبای الانن
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
منکه اصلا دوبار اهنگای جدید و میشنوم دیگه نمیتونم گوش کنم اما امان از خواننده های قدیم اصلا ی چی دیگه بودن. ولی مثلا معین همون معینه ولی اهنگای قدیمی شو صد بار بشنوب بازم برات تکراری نمیشه ولی جدیدا نمیگم بده خیلیم قشنگه ولی ب اهنگای قدیمش نمیرسه نمیدونم چرا