2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بهتره یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 33 پست
من هنوز باردار هم نیستم ولی وقتی بهش فکر میکنم از یه طرف میگم تو سزارین هفت لایه شکم باز میشه تا اون ...

مرسی عزیزم 🙏🏼❤️

بنظر خودم هرکدوم سختی های خودشو داره

ولی از نظر ذهنی هم واقعا آدم باید آمادگیشو داشته باشه 

من وقتی به طبیعی فکر میکنم ترس کل بدنم رو میگیره ولی نمیدونم چرا بازم بهش فکر میکنم با اینکه میدونم طبق شرایط الان نمیتونم 🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم سه ماه اول همینه البته هرکی یه جوره بعضی ها تا آخر حالت تهوع دارن ولی بنظرم یه ماه دیگه بهتر م ...

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه ولی حالت تهوعم صبحگاهی نیس از صبح تا شب یک سر حالت تهوع دارم هیچی نمیتونم بخورم قرص زنجبیل استفاده میکنم با متوکلوپرامید ولی تاثیر نداره ویتامین ب۶ هم هرروز میخورم ولی حالت تهوعم کم نمیشه توروخدا یه راه حل بگین برام

چیزی که من اینجا دیدم فکر میکنن هرکسی طبیعی زایمان میکنه وضع مالیش طوری بوده که نتونسته سزارین کنه!ا ...

واقعا این تفکر اشتباهه 

من الان شرایط مالی سزارین رو دارم ولی اگه بدونم که میتونم طبیعی زایمان کنم حتما انتخابم طبیعیه فقط چون خیلی تحرکم کمه نمیخوام ریسک کنم 

بنظر من همون اول سزارین شو اصلا ریسک نکن اول بزور ادمو وادار ب زایمان طبیعی میکنن اخر سر هم سزارین م ...

منم از همین میترسم که درد دوتا زایمان رو بکشم 

منم از همین میترسم که درد دوتا زایمان رو بکشم

دقیقا ولی متاسفانه اصلا ب حرف ما گوش نمیدن برا من اصلا هر کی از راه میرسید معاینه میکرد دکتر خودمم هنوز نیومده بود و لزور میخواستن طبیعی زایمان کنم

خدایااااااااااا شکرت🌹
مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه ولی حالت تهوعم صبحگاهی نیس از صبح تا شب یک سر حالت تهوع دارم هیچی نمیتو ...

عزیز دلم ایشالله هرچه زودتر خوب میشی 

من چون خودم تهوع نداشتم اطلاعات زیادی ندارم در این زمینه 

اره تو طبیعی پنج تا بخیه زدن با آمپول فشار و معاینه ها که پنج دقیقه یه بار میومدن معاینه میکردن بیچ ...

چه عذابی کشیدی عزیزدلمم 😢

ممنون که تجربه خودت رو در اختیارمون گذاشتی ❤️

دقیقا ولی متاسفانه اصلا ب حرف ما گوش نمیدن برا من اصلا هر کی از راه میرسید معاینه میکرد دکتر خودمم ه ...

خیلی سخته واقعا 

پس بهتره کلا طبیعی رو بی‌خیال بشم 

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه ولی حالت تهوعم صبحگاهی نیس از صبح تا شب یک سر حالت تهوع دارم هیچی نمیتو ...

کشک و زیتون بخور گلم خوب میشی منم ماه ۵ ام هنوز تهوع دارم کمی 

اره تو طبیعی پنج تا بخیه زدن با آمپول فشار و معاینه ها که پنج دقیقه یه بار میومدن معاینه میکردن بیچ ...

من فعلا بچه ندارم اگه خدا بهم بچه بده نمیدونم کدوم روش رو اون موقع باید انتخاب کنم، چون ما برا بچه همون هفت روزگی جشن میگیریم یا حداقل یه شام میدیم دلم میخواد خودم سرپا باشم اون موقع ، دلم نمیخواد کسی کارامو انحام بده نمیدونم چی میشه ، از طرفی هم میترسم طبیعی کلا رابطه جنسی مون رو خراب کنه واسه همون ریسکه 

واسه طبیعی شیاف نمیدن که سوزش و درد نداشته باشه؟

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
مرسی عزیزم 🙏🏼❤️بنظر خودم هرکدوم سختی های خودشو دارهولی از نظر ذهنی هم واقعا آدم باید آمادگیشو داشت ...

انشالله که زایمانت راحت باشه و دردش کمتر باشه هر روشی که انتخاب کنی

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
واقعا این تفکر اشتباهه من الان شرایط مالی سزارین رو دارم ولی اگه بدونم که میتونم طبیعی زایمان کنم حت ...

البته،اما وقتی همچین چیزایی رو میشنوم،متاسفم میشم که با همچین طرز فکری مادر میشن!