2777
2789
خیلی سخته خیلیولی با همین امید دارم نفس میکشمان شاء الله ❤🤲

عزیزم خدا بزرگه 

از امام زمان بخواه واسطه نعمت بشه 

بگو دوست دارم بچه مو بغل کنم 

بگو بچم نذر ظهورت یه جوری تربیتش کنم که یکی از سربازات بشه فرد خوبی بشه تو جامعه و خیر برسونه و واقعا هم اگه مادر شدی تمام تلاش رو بکن 

انشالله خدا نصیبت می‌کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به حق حضرت مهدی و حضرت نرجس به حق حضرت علی اصغر و حضرت علی اکبر و حضرت رقیه و حضرت زینب و حضرت ابوال ...

قربونت برم مهربون 💜🤲

به حقِ دعای خیرِ شما بنده ی مهربونِ خدا 

الهی آمین 💜🤲

عزیزم خدا بزرگه از امام زمان بخواه واسطه نعمت بشه بگو دوست دارم بچه مو بغل کنم بگو بچم نذر ظهورت یه ...

همین الان تک و تنها تو خونه یه عروسک بغل کردم و دارم براش شعر میخونم و بغضمو قورت میدم 💔

الهی به حق امام زمان به حق امام حجت دامن همه منتظرا سبز شه 💜🤲

همین الان تک و تنها تو خونه یه عروسک بغل کردم و دارم براش شعر میخونم و بغضمو قورت میدم 💔الهی به حق ...

آمین عزیزم 

نذر حضرت محسن کن فرزند حضرت زهرا که تو شکم مادر شهیدش کردن اگه خدا بهت بچه سالم عطاکرد و پسر شد اسمش رو بزار محسن 

نمی‌دونم چرا به دلم افتاد شما بچه دار میشی نه که همین روزا ولی به دلم افتاده که خدا بهت عطا می‌کنه 

آمین عزیزم نذر حضرت محسن کن فرزند حضرت زهرا که تو شکم مادر شهیدش کردن اگه خدا بهت بچه سالم عطاکرد و ...

ممنون عزیز دلم

دلتون همیشه پر از نور الهی و شوقِ فراوان 💜

ان شاء الله 💜🤲

ممنون عزیز دلمدلتون همیشه پر از نور الهی و شوقِ فراوان 💜ان شاء الله 💜🤲

نماز اول وقت عالیه 

و ذکر استغفار هرروز صدتا استغفار بگو تا یکسال هم ادامه بده جوری که اگه یه روز یادت رفت حتما همون لحظه که یادت اومد قضا کنی

نماز اول وقت عالیه و ذکر استغفار هرروز صدتا استغفار بگو تا یکسال هم ادامه بده جوری که اگه یه روز یاد ...

شروع کردم به انجامش

قبلا نماز نمیخوندم ولی الان یه ماهه شروع کردم هم نماز اول وقت هم ذکر استغفار

ان شاء الله خدا همه رو حاجت روا کنه💜🤲

شروع کردم به انجامشقبلا نماز نمیخوندم ولی الان یه ماهه شروع کردم هم نماز اول وقت هم ذکر استغفاران شا ...

عزیزم لطف خدا شامل حالته که نماز میخونی 

انشالله سعی کن یواش یواش نماز های گذشته رو هم جبران کنی 

خدا خیلی مهربونه عزیزم اگه یه وقت ناراحتی بهمون میرسه بعدا حکمتش رو میفهمیم