توت_فرنگی_ناناز مدیر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1810 عنوان ایرانسلش مشغول باشه ب همراه اولش بزنگم چی میگه اگه کسی میدونه بگه ممنونم | مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 24 پست سلام دوستان طرف دو خط داره ی ایرانسل ی همراه وقتی ایرانسلش مشغول باشه ب همراه اولش بزنگم چی میگه؟؟ اگه میدونید بگید ممنون میشم واسم مهمه حس میکنم با ایرانسل با کسی حرف میزنه دیروز | 01:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 97 توروخدا؟ بوخودا آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
توت_فرنگی_ناناز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1810 بوخودا اخه این من زنگ میزنم ب همراه اولش س بوق میخوره بعد میگه خاموشه بعد مینویسه هدایت شد
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 97 اخه این من زنگ میزنم ب همراه اولش س بوق میخوره بعد میگه خاموشه بعد مینویسه هدایت شد چه آش شلم شورباییهدایت بشه که ینی دایورت کردهبلاک نیستی؟ آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
توت_فرنگی_ناناز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1810 چه آش شلم شورباییهدایت بشه که ینی دایورت کردهبلاک نیستی؟ دایورت یعنی چی؟؟شاید اون موقع بودم بلاک باشی اینجوریه؟؟ولی الان نیستم
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 97 دایورت یعنی چی؟؟شاید اون موقع بودم بلاک باشی اینجوریه؟؟ولی الان نیستم دایورت ینی تماسش رو هدایت کرده روی یه خط دیگه. بلاک هم باشی هیچ،کدوم از خط هاش نمیگیره. بوق میخوره بعدش قطع میشی آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
توت_فرنگی_ناناز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1810 دایورت ینی تماسش رو هدایت کرده روی یه خط دیگه. بلاک هم باشی هیچ،کدوم از خط هاش نمیگیره. بوق میخوره ب ... ی بار بلاک کرده بود ی بوق میخورد بعد مشغول میزد یعنی بلاک بودم؟
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 97 ی بار بلاک کرده بود ی بوق میخورد بعد مشغول میزد یعنی بلاک بودم؟ بله آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
توت_فرنگی_ناناز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1810 بله پس چطور میگید بلاک ی چیز دیگ میگه؟
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 97 پس چطور میگید بلاک ی چیز دیگ میگه؟ من گفتم جانم؟🤔 آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
توت_فرنگی_ناناز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1810 من گفتم جانم؟🤔 حتما من اشتباه متوجه شدم پس بلاک همون ی بوقه بعد مشغول؟