2777
2789
عنوان

میترسم آخرش خفه شم تو درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 37 پست
اخه حجمش زیاده مثلا یک فصلو بخوام پاراگراف پاراگراف حفظ کنم شما سوال درمیاوردی کوتاه کوتاه حفظ میکرد ...

نه اصلا این روش اشتباهه شروع کن حنیف ببین دستت پیاد چطور بخونی نباید اینجوری حفظ کنی به مرور. احتمالا وسواس مطالعاتی داری نباید کمال‌گرا بشی سری اول میخونی اصلا روزنامه وار میخونی هیچ تاکید نمیکنی بعد دوباره یکم با دقت تر بخون حالا تست های خیلی سبزو یک درمیون بزن همش غلط شد؟ اصلا مهم نیست چون آموزشیه . تستارو جوابش میخونی حالا یکم یاد گرفتی پارت بعدی میری گفتارو دوباره با دقت میخونی حالا تستای مونده رو میزنی اینبار سعی کن با دقت تر بزنی و اگ غلط زدی نکته رو یادداشت میکنی تا سرب بعد قبل استفاده از منبع دوم مرورشون کنی 

دانشجوی پزشکی 🩺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فیلم حنیف برا شیمیه ؟ ببینم فیلماشو و کتاب بخونم بالا ۱۹ میشم ؟

نه حنیف برا زیسته . 

شیمی فراهانی خوبه .عالیه واقعا فراهانی یه دونه ببینی میفهمی چقد عالیه ‌.ولی بعضیام ازش بدشون میاد.

فیلم ببینی تمرین نکنی پاس هم نمیشه شد باید تمرین و تکلیفشون حل کنی سوالای کتابو حل کنی قطعا بالای ۱۹ میشی

دانشجوی پزشکی 🩺

نه حنیف برا زیسته . شیمی فراهانی خوبه .عالیه واقعا فراهانی یه دونه ببینی میفهمی چقد عالیه ‌.ولی بعضی ...

اینا فیلمشون رایگان تو تلگرام هست ؟ 

مثلا اگر زیست و فقط تستا رو بخونی بعد بری جوابشو بخونی چند بلد نیستی چند درصد میشه زد 

بعد بیشتر برای دوازدهم وقت بزارم یا برای پایه هم مساوی وقت بزارم؟

فراهانی و فیلمشو ببینم مسائل شیمیو یاد میگیرم ؟

فیزیک چی 

MICH

اینا فیلمشون رایگان تو تلگرام هست ؟ مثلا اگر زیست و فقط تستا رو بخونی بعد بری جوابشو بخونی چند بلد ن ...

فیلماشون ک هست ولی قرمز گنده میزنه حرام است😂اگ اوکی باشی آره فیلما رو راحت میتونی پیدا کنی اگر اینکارو برا زیست کنی و یاد بگیری واقعا تا ۳۰ میشه اورد فقط باید واقعا یاد بگیری و ی سری بخشا مث ژنتیک حذف کنی چون وقت نمیکنی. بیشتر برا دوازدهم چون نهایی داری وقت بذار . خیلی پیچیده کردن با تاثیر معدل ولی تو نگران نباش ب خدا بکوب تلاش کنی نتیجه میگیری ولی تو رو خدا فکر درصدو نکن صد خودتو بذار یهو میبینی خیلی بهتر از انتظارت شد فقط تلاش کن دیر نیست برا نهایی ام کلی وقت بذار ک سکوی پرتابه و به هیچ عنوان جا نزن 

دانشجوی پزشکی 🩺