2777
2789
عنوان

این چینی های پدسگ مگ‌گاو و گوسفند ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 100 پست
کم کم همه جا اعلام میکنن نگران نباش

ولی انسان کاملا منفی هستی زمان کرونا هم آدمهایی مثل شما با ترس و اضطرابی که به جون مردم انداختن بیشترشون رو کشتن 

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی انسان کاملا منفی هستی زمان کرونا هم آدمهایی مثل شما با ترس و اضطرابی که به جون مردم انداختن بیشت ...

با خط اولت کاملا موافقم 

انگار وظیفش میدونه رعب و وحشت و اغراق بندازه به جون ملت

میگه بیمارستا تخت ندارن😂

ولی انسان کاملا منفی هستی زمان کرونا هم آدمهایی مثل شما با ترس و اضطرابی که به جون مردم انداختن بیشت ...

منفی نیستم منطقی هستم

قابل توجهت هیچکدوم از اطرافیان کرونا از نوع شدید نگرفتیم خداروشکر !!!!

یعنی درحد توی خونه و بدون دارو با استراحت خوب شدیم

شما بازم مثبت بیاندیش تا کسی کشته نشه!!!

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
منفی نیستم منطقی هستمقابل توجهت هیچکدوم از اطرافیان کرونا از نوع شدید نگرفتیم خداروشکر !!!!یعنی درحد ...

پس چرا اومدی اینجا از خودت آمار بیمارستان میدی پس چرا دکتر تو بیمارستان مسیح دانشوری میگه اینجا هیچ خبری نیست خانم منطقی

پس چرا اومدی اینجا از خودت آمار بیمارستان میدی پس چرا دکتر تو بیمارستان مسیح دانشوری میگه اینجا هیچ ...

منم شنیدم جایی  نگفتم خودم گرفتم .

منفی نیستم منطقی هستمقابل توجهت هیچکدوم از اطرافیان کرونا از نوع شدید نگرفتیم خداروشکر !!!!یعنی درحد ...

حوصله ام دیگه رفت شما همچنان منتطر باش که همه جا پر بشه از خبر بیماری و مرگ انشالله که خدا به خواسته ات نرسونه شبت به خیر

زمان کرونا مردم از نداشتن واکسن مردن 

اون اضطراب رو کل دنیا داشتن 

زمان کرونا مردم از نداشتن واکسن مردن اون اضطراب رو کل دنیا داشتن

واکسن رو هم زدن دارن هر روز از عوارضش میگن حتی آلودگی هوا رو هم به اون ربط میدن 🤣

حوصله ام دیگه رفت شما همچنان منتطر باش که همه جا پر بشه از خبر بیماری و مرگ انشالله که خدا به خواسته ...

هیچکس از آرامش و سلامت بقیه ناراحت نیست

هیچ انسان عاقلی هم منتظر خبر مرگ و بیماری بقیه نیست

یجوری دعوا داری انگار باعث و بانیش منم

درسته هیچکس دوست نداره باشه این بیماریا و مرگ و میر و قرنطینه و کوفت و زهرمار!!!

ولی چیزی هست که همه دارن میگن..حالا شما اگر با دعوا با من و توهین به من خیالت راحت میشه اوکی مشکلی نیست..شبت بخیر