2777
2789
عنوان

پسری که قبلا عاشق بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 53 پست
لاشی؟؟بزار برات بگم بعد اون دختر هرشب با یکیه سه تا گوشی داره یبارداسکرین شات فرستاد بخدا بالا ۱۰ نف ...

دقیقا میفهمم میگم که بعد اون بقیه فقط براشون میشن یه گزینه

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خودش اومد بهم گفت اخرین چتمون این بود من لاشیم لیاقت تو خیلی بیشتر از یکی مثل منه

پس زیاد فکرشو درگیر نکن آدمای زیادی هست که تو نمیشناسی هنوززز

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

خیلی خوش زبون و خیلی خوش صدا بود ادم منطقی بود خیلی باهام خوب رفتار میکرد برای همینه ازش خوشم اومده

اتفاقا باید از همینا تررررسید

اتفاقا باید از همینا تررررسید

ادم  خوشش بیاد که کر و کور میشه من عاشق صداش بودم در حدی روزی ۱۰ بار ویس هاشو گوش میدادم و مجبورش میکردم ویس بفرسته دوتا ویس داد اهنگ خونده بود داخلش هروز با لذت گوش میدادم حیف و صد حیف تو عصبانیت پاکشون کردم

ادم خوشش بیاد که کر و کور میشه من عاشق صداش بودم در حدی روزی ۱۰ بار ویس هاشو گوش میدادم و مجبورش می ...

یه چی میگم‌گارد نگیر اینا اختلالات سنته درس میشا سال بعد به اینا میخندی