2777
2789
عنوان

وقتی عصبی میشین چیکار میکنید

131 بازدید | 16 پست

سلام 

من قبلا مشکل کنترل خشم داشتم ولی زیاد نیود در حدی که مثلا گاهی تند برخورد میکردم و... 

اما الان جدیدا با حرف زدن اون انرژی که تو بدنمه خارج نمیشه موقع عصبانیت 

یعنی حتما باید یه چیزی رو پرت کنم 

بعدش خیلی حس خوبی میگیرم آروم میشم هیچ کس هم تو خانواده اینجوری نیست 

امروز عصر با دختر داییم تنها بودم سر یک موضوعی پشت تلفن با مامانم بحثم شد لیوان کنارم بود پرت کردم شکست دختر داییم خیلی ترسید گریش گرفت باز اونجا سرش داد کشیدم که چیکارته و... خیلی پشیمون شدم بیچاره ۷ سالشه . چقدر احمقم. اصلا از خودم بدم اومد 

شما چیکار میکنید آروم بشین

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

'

بااجازه استارتر برای حذف عکس کدوم نی نی یا روتگ کنم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو پیش روانشناس 

من خودزنی ولی کار درستی نیست

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

دااااد

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.