2777
2789
عزیزم میگن یه لوسیون هست درمان قطعی گاله

نه دروغ میگن. گال درمان قطعی نداره. مثل شپش میمونه. تا حالا دیدی کسی بگه مثلا فلان چیز درمان صد در صد شپشه؟ نه! باید خودت کمر همت ببندی و مثلا سرکه بزنی، شامپو بزنی، شونه بزنی، چه میدونم سس مایونز و لوسیون های دایمیتیکون و همه برای مثلا شپش کمک کننده هستن ولی لازمه ش پشتکاره .... بخصوص این دکتر گال دوست من ۸ میلیون داد بشون خوبشم نکرد. آخر با تلاش خودش خوب شده الان بعد دوماه تلاش.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی دوستت چجوری خوب شد

والا هفته ای یکبار پرمترین میزد. چهار روز در هفته پشت سرهم ولی روزی دوبار کرم دست ساز گوگردی میزد و روز آخر حمام. سم به خونه میزد. وسایل رو در کیسه خفه میکرد. تا دو ماه ادامه داد و خوب شد

خداوند رحم کنه این چه کوفتیه

آره مام ضعیفیم. ویتامین A هم هرروز بخورید. دوستمم میخورد خاضیت ضد انگلی داره. مولتی ویتامینم بخور سیستم ایمنیت ببر بالا. نگران نباش خوب میشی . من دنبال دکتر خوب میگردم. دوستم پیش دکتر احسانی رفت تو ونک. بیمارستان رازی هم هست. 

هروقت خواستی صحبت کنی من اینجام دوست عزیزم. خودتو نگران نکن. خوب میشی فقط باید پشتشو تا دوماه بگیری ...

خیلی دلم میخواست این لوسیون روسفارش بدم ولی چون حاملم گفتن ضررداره