2777
2789
خداروشکر‌عزیزم‌.سه تا تزریق کردن؟

راستش یادم نیس دخترم دوسالشه.

گمونم سه تا بود درقالب یک ویال. ینی یدونه آمپول بود

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خداروشکر‌عزیزم‌.سه تا تزریق کردن؟

عزیزم الان رفتم یه نگاه به دفترچه واکسیناسیون دخترم انداختم.

واسه دوماهگی یه فلج اطفال خوراکی هس و یدونه آمپول تزریقی. که پنج نوع دارو داره نه سه تا. 

۴ ماهگی و ۶ ماهگی همینا بعلاوه یه فلج اطفال تزریقی ینی درواقع دوتا امپوله

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکسن خیلی عوارض داره.الان کل جهان دارن عوارضش رو میگن. بدن هوشمنده الان دیگه با سبک زندگی درست و روش‌های نرمال هیچ نیازی به واکسن نیست.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
سختترین و بدترین واکسنه بیقراری های بعدش وای نگم برات من بچم سه سالشه فقط همون دو ماهگی زدم دیگه نزد ...

میدونستی موقعه ثبت نام مدرسه اگه واکسن ها کامل نباشه ثبت نام نمیکنن

میدونستی موقعه ثبت نام مدرسه اگه واکسن ها کامل نباشه ثبت نام نمیکنن

دختر منو ثبت نام کردن 

واکسن شش سالگیش نزدم

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
فامیلم بهورزه میگه اگه نزنی ما میتونیم از تو شکایت کنیم ینی منظورش اینه اجباره

چقدر پررو 

تو خیلی از کشورها واکسنهای بچگی اختیاریه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نه واکسن نوزادی میگم

آها

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭