2777
2789
ب ریه ربط دارع یعنی؟! من از قبل اسم دارم و ریه ام عفونت داره الآنم ی مدتها ب شدت درد می‌کنه و سرمم ب ...

متاسفانه خیلی ربط داره من به ماسک اعتقاد نداشتم ولی وضع بیمارستان و دیدم باید ماسک بزنی 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
تب مقاوم بود که با هیچ چیز پایین نیومد بعد ۲ هفته سرم و آمپول به زور اومد پایین جز اون اسهال . سرفه

یعنی تا دو هفته تب شدید داشت؟ پسر من سه روز اول تبش ۴۱ بود. بعد بستری کنترل شد. هفته پیش سه شنبه مرخص شد. مشکلی نداشت. از دیروز دوباره تب می‌کنه. تا ۳۸ می‌ره و باز پایین میاد. امروز دکتر تو ویزیت آنلاین گفت سه روز بشه باید آزمایش بدیم. ولی بچه ام بیمارستان داغون شد. تیکه پاره شد. دیگه نمی‌کشم. یعنی تب ادامه همون ویروس هست؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه خیلی ربط داره من به ماسک اعتقاد نداشتم ولی وضع بیمارستان و دیدم باید ماسک بزنی

پس اولین نفری ک میگیره و میمیره منم😂

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

از چین آمده

الهی تیکه تیکه بشه این چین

الهی بمیرن چین جماعت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

اووف ایندفعه دیگه ماسک نمی‌زنم 😐💔فصل دو کرونا

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
بله از کرونا بدتره پسرم گرفت

پروفت کیه؟😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
یعنی تا دو هفته تب شدید داشت؟ پسر من سه روز اول تبش ۴۱ بود. بعد بستری کنترل شد. هفته پیش سه شنبه مرخ ...

بله همونه پسر من ۲ هفته تب دائم داشت بعد از اون روزی دوبار شد بعد قطع شد خیلی طولانی بود پدرم در اومد بچم جای سالم نداشت ببرش بیمارستان حضرت علی اصغر ( ع ) 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا