2777
2789
والا بخداالبته قدیمم از این کوفتیا بود ولی انقدر مصری نهبدتر از ویروس ترسیه که به جون ملت میندازن

تابستونم ترسوندن گفتن  پشه نیش‌میزنه میمیریم اینم مثل کرونا میشه و...ده روز بعد همه یادشون رفت

❤Che khobe ke daramet

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظرتون چیه این همه استرس ندیم به هم؟مثل کروناسباز قرنطینه میشهتو ایرانم پخش میشههمه میمیرنبچه ها بگی ...

دقیقا من الا چندصفحه این تاپیک خوندم تپش قلب گرفتم .زمان کروناهم خیلیا از ترس فوت شدن

تابستونم ترسوندن گفتن پشه نیش‌میزنه میمیریم اینم مثل کرونا میشه و...ده روز بعد همه یادشون رفت

آها بابا هیچکس جلو دار ما نیست عید مریضی میاد که مسافرت نریم تابستون میاد که مردم نرن بیرون 

کلا زندگی مختل 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
نی نی یار اونقدر مزه پول و تبلیغات زیر دندونش رفته از ترس همه چیو تعلیق میکنن

چقدر بده از راهی پول در بیاری که منفور خیلی ها باشی

عشق یعنی وقتی آس مو رو میکنم.... آرزو میکنم ده لو دست تو باشه.  
نترس مثل کرونا کشنده نیساره یه سری شایعه ها هس تو کشور ک کشندس فلانه بهمانه ولی اصلا اینطور نیستشبه ...

این تنگیه نفس برای مایی که مشکل تنفسی داریم خطرناک و کشنده هست خو😭

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
دقیقا من الا چندصفحه این تاپیک خوندم تپش قلب گرفتم .زمان کروناهم خیلیا از ترس فوت شدن

من بعد کرونا دیگه تمام پیج های خبری رو از اینستام و تلگرامم پاک کردم و تلویزینم اخبار باشه نمیبینم خیلی اعصابم آرومه

زاتن بهداشتمو رعایت میکنم 

❤Che khobe ke daramet
نمی دونم عشقم

فکر کردم بچته😁

خیلی نمکه🤗

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
این تنگیه نفس برای مایی که مشکل تنفسی داریم خطرناک و کشنده هست خو😭

خو منم آسم دارم ولی بیاین خوشبین باشیم لطفااااا🥲

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

ببخشید اسی تو تاپیکت میزارم

کسی کفش کتونی سایز۳۹ ۴۰نداره بده من بپوشم واقعا توان خریدن ندارم کهنه هم باشه اشکال نداره ممنون میشماطراف تهرانم

دمه عیده لباس بچهاتونم اگه اضافه داشتید نمیخاییید بدید بمن خدا عوضشو بده

لعنتی من الان گرفتم چند روزه در گیرم بچه 3ماهه هم دارم کسیم ندارم نگهداره ،مجبوری ماسک می‌زنم بچه رو ...

وای عزیزم چقدر سخته

ان شاءالله بزودی سرپاشی🥺