2777
2789
عنوان

پسر سه ساله شه یه رفتار رو انجام میده که رو مخمه

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 49 پست
خب اشتباه میکنی نباید باهاش بری حموم یا وقتی میری خودت دیگ لباسات درنیار.. فقط اونو ببر

پسرمنم دوسال و چهارماهشه همیشه باباش میرفت حموم دوبار من بردم چون شوهرم سرکاربود و خیلی وقت بود حموم نرفته بود دلم سوخت فرداش دیدم میگه مامان چرا توممه داری من ندارم😒

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره حموم میریم چون شوهرم دیر میاد از سرکارکع با اون بره

پسر منم سه سالشه....منم خودم حمام میبرمش ولی لخت نمیشم با لباس میرم بچه رو میشورم میارم بیرون....سه سال سن کنجکاوی بچست..‌سعی کن بدون لباس پیشش نباشی تا توجهش بهت جلب نشه بیخیال بشه....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

خب اشتباه میکنی نباید باهاش بری حموم یا وقتی میری خودت دیگ لباسات درنیار.. فقط اونو ببر

خوب خیس میشم مجبورم خوذمم برم دیکه تنهاش نمیتونم بذارم شیطونه از درو دیوار بالا میره

پایینو در نمیارم پیشش که ولی ازه دبگه بایذ لباس بپوشم ببرمش

اره حواست جمع کنن

چون من دیدم پسرعمم کوچیک بود همین کارها و با عمم میکرد الان بزرگ  شده نه به اون شدت ولی خب بازم یه حرکتایی میزنه 

صرفا برا شوخی بخاطر عادته 

همین الان این عادتش قطع کن 

دیگ همین روش امتحان کن خوب لباس بپوش ببین درست میشه

نه ببین از رو حس  اینکارو نمیکنه انگاررمیخاد منو حرص بده چون مامانم اینا که دیگه پیشش لخت نشدن هم از رو عادت هم رو از رو لجه

نه ببین از رو حس اینکارو نمیکنه انگاررمیخاد منو حرص بده چون مامانم اینا که دیگه پیشش لخت نشدن هم از ...

یه روشی باید پیدا کنی که روش تاثیر بزاره  کتک و دعوا بدتره محدودش کن 

اگر خوراکی مورد علاقش یا تفریحی که دوست داره هر هفته میبریش دیگ نبرش

مثلا بهش بگو اگر این هفته پسر خوبی بودی فلان چیز برات میخرم اگر نبودی دیگ فلان جا نمیبرمت همینجوری عادت می‌کنه از سرش میپره