2777
2789
عنوان

کسی که دوسش داشتم ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 31 پست
ناراحتیت و شاید هم دلشکستگیت کاملا منطقی و بجاست اما بدون ادم هم فرکانس زیاد تو این دنیا بهترش میاد ...

آره ناراحتم ولی حس میکنم من کم بودم من نتونستم که نشد من بلد نبودم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمی‌دونم شاید یخورده غبطه میخورم بحال دختری که دارتش

نح بابا بیکاری من عاشق یکی بودم که حتی بخاطرش بیمارستانم بستری شدم در نهایت خودم ترکش کردم و فکمیکردم هیچکیو دیگ درحد اون دوس نخواهم داشت تازه با خودم میگفتم با عشق و عاشقی خداحافظی کن الان که پسرای بهتریو میبینم خندم میگیره و میگم چقدر ابلح بودم 

نمی‌دونم یعنی بی جنبه ایم !؟

چندسالته 

میگم شاید تنهاییم 

من خیلی تنها بودم خیلیی 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

آره ناراحتم ولی حس میکنم من کم بودم من نتونستم که نشد من بلد نبودم

برا خودت حواس پرتی بساز که کمتر بهش فکر کنی 

زمان میبره تا کامل بزاریش کنار 

خودتم سرزنش نکن گذشته دیگه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
برا خودت حواس پرتی بساز که کمتر بهش فکر کنی زمان میبره تا کامل بزاریش کنار خودتم سرزنش نکن گذشته دیگ ...

آره خیلی کمتر نسبت به قبل فکر میکنم بهش امشب بازهم یادش افتادم 

با خودم میگم چه ستمیه اون در کنار کسی دیگه حتی خیال منم از ذهنش نمی‌گذره 

من چی !؟  سخته حقیقتا

آره خیلی کمتر نسبت به قبل فکر میکنم بهش امشب بازهم یادش افتادم با خودم میگم چه ستمیه اون در کنار کسی ...

بخاطر همجنس خودت که الان به اُمید کنار اون مردِ،

کم کم فراموش کن خدا عوضش رو بهت میده

۲۵می‌تونه عامل باشه ولی خب یسریا خوبن واقعا آدم دوست داره بسازه باهاشون

همسنیم 

مشکل واسه من خساست  بود ولی وضعش خوب بود و الان ک رد کردم میبینم ک چقدر مغرور بود عاشقه غرورش بودم فکر کن تو ده روز اشنایی وابستش شدم یک بار رفتیم بیرون با مادرم دیدم چ خسیسیه 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بخاطر همجنس خودت که الان به اُمید کنار اون مردِ،کم کم فراموش کن خدا عوضش رو بهت میده

آره اتفاقا هروقت خیلی بهم فشار میاد با خودم میگم اونم یه دختره با هزار امید دل بسته به این آقا الهی که خوشبخت شه کنارش 

ممنونم عزیزم 💚

همسنیم مشکل واسه من خساست بود ولی وضعش خوب بود و الان ک رد کردم میبینم ک چقدر مغرور بود عاشقه غرورش ...

آدم خسیس ادمو پیر می‌کنه 

زیاد ناراحت نباش 

منم از این خواستکارها داشتم بعد مدتها میگم خدایا شکرت نشد 

اما خب این آقا یکم فرق می‌کنه قضیه اش 

آره اتفاقا هروقت خیلی بهم فشار میاد با خودم میگم اونم یه دختره با هزار امید دل بسته به این آقا الهی ...

انشالا توام بخاطر دل پاکت بهترین ها نصیبت بشه 

شبت بی غم❤️