2777
2789
عنوان

دستم به دامنتون پسرم سه ماهه یبوست داره تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 151 پست
سنا از عطاری ی پودری بود با اب قاطی گفت بکن بده فک کنم تخم بارهنگ یود دکترم پودر انواع پودر و شربت د ...

من بعد زایمان شدید درد داشتم بخاطر بواسیر ..یبوست داشتم یکی  بهم گفت سنا بخر بخور ..پودر نیست من خریدم برگ خشک بود طعمشم اصلا دوست نداشتم ولی خیلی اثر داشت میشه با گل محمدی دم کنی  ..بعد غذاش دم کن بده بخوره چندروز روده هاش کامل تخلیه بشه ،دفع ناقص داره برای همین خوب نمیشه باید پاکسازی بشه اول...قرص سیلاکس هم همین سناست اونم از داروخونه بخر تا وقتی خوب بشه بهش بده بعد قطع کن  

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قرص دومپریدون با نظر پزشک بده روغن زیتون و خیلی چیزا رو سعی کن ندی ماساژ شکم انجام بده و یسری تمرینا ...

ن ۵ سالشه اصرار دارم به سونوگرافی ولیی دکتر ننوشت دومپریدون مال اسهاله ک...

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

الان دیدم مشهدی کلینیک آریان کوهسنگی ۱۰ روزهای فرد یک شنبه سه شنبه و پنج شنبه از ساعت ۶ تا ۹ دکتر کریمی فوق تخصص اطفال هست خیلی دکتر خوبی هست من همیشه بچه هامو پیش همین دکتر می برم حتما یه سر به این دکتر بزن کارش عالیه انشالله نتیجه می گیرم 

من بعد زایمان شدید درد داشتم بخاطر بواسیر ..یبوست داشتم یکی بهم گفت سنا بخر بخور ..پودر نیست من خری ...

اللن چند نفر گقتن سنا ک بده تنبلی میاره 

اینم بگم ۵ روزه پی پی میکرد سنا دادم ۸ روزه شده

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
الان دیدم مشهدی کلینیک آریان کوهسنگی ۱۰ روزهای فرد یک شنبه سه شنبه و پنج شنبه از ساعت ۶ تا ۹ دکتر کر ...

مرسی عزیزم میبرمش❤❤

میدونم گفتم این دوتا راهگارو امتحان نکردم یکی صابون شما یکی گلیسیرین

دو سی سی روغن گلیسیرین رو براش شیاف کن راحت شه بعدشم فقط ملین بده

صبحا هم ناشتا اب ولرم با خاکشیر

صابون خطر داره

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
ماساژ رو‌ امتحان کردی؟فیلمشو از نت بگیر من امتحان مردم هیچی مث ماساژ جواب نیست.روده که حرکت نمیکنه خ ...

هررررکاری بگی 

۳ ماهه 

ببین یه چیزی بهت نشون میدم اینو مادر شوهرم یادم داده،هیچ ضرری هم نداره من بارها و بارها امتحانش کردم ...

من این روش واسه بچه خواهر شوهرم که تو روستا بود انجام دادم 😁😂شیاف  قرص هیچی نداشتن اونجا..منم یه صابون برداشتم با چاقو تراش دادم دقیقا مثل شیاف بعد با آب گرم شستم تا تیزی نداشته باشه بعدش ....🤣🤣🤣

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
دو سی سی روغن گلیسیرین رو براش شیاف کن راحت شه بعدشم فقط ملین بدهصبحا هم ناشتا اب ولرم با خاکشیرصابو ...

دو سیسی چقدره ؟ از عطاری بگیرم؟ 

من این روش واسه بچه خواهر شوهرم که تو روستا بود انجام دادم 😁😂شیاف قرص هیچی نداشتن اونجا..منم یه ص ...

اومد صابون بیرون؟