ببین یه چیزی بهت نشون میدم اینو مادر شوهرم یادم داده،هیچ ضرری هم نداره من بارها و بارها امتحانش کردم در عرض چند دقیقه یبوستش خوب شده
یکم صابون رنده ریز بکن فقط نمیکنه چه صابونی با یکم آب خمیر کن مثل شیاف بزن به بچه ات یعنی شیاف کن فوری روده ش تخلیه میشه صابونم باهاش میاد بیرون پس جای نگرانی نیست
اگه جواب گرفتی که صد درصد جواب میگیری برای پدرم فاتحه بفرست
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم، شما باید رژیم غداییتو پر از فیبر و مواد غذایی مسهل کنی. اگه شیر خودتو میخوره البته.اگه هم کلا شیرخشک هست، ماهیت شیرخشک اینه. اگه اذیتم و مدام زور میزنه، بهش کمک کن، مثلا پاهاشو حالت ورزش دوچرخه مدام حرکت بده. شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بده.
اگه خیلی درد داره، یه گوش پاککن رو به گلاب بزن و آروم مثل شیاف وارد مقعدش کن، خیلی به حس دفع کمک میکنه.
اگه اصلا نشد شیاف گلیسرین اطفال بزار براش، یه ساعت نشده دفع میکنه.
منم بچهام اینجور میشدن یکم خاکشیر تو ابجوش میریختم بعد از صافی رد میکردم بهشون میدادم
یا ترنجبین تو ابجوش میکردم میدادم
اگر طولانی میشید ی شیاف گلیسرین میزدم
دورنافشو روغن زیتون بمال
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.