2777
2789
حتی شخصیت منفیاش عمیق و جذابنتو دنیای واقعی ادما سطحی و تک بعدی و خسته کنندنخوب و بد نداره همه اینجو ...

ببین چون شخصیت منفی باهوش و کاریزماتیکن که ما خوشمون میاد نه یه احمق خز لات که حس خفنی و بد بودن بش دست داده !

ببین سوال جالبیه ولی بخوام نظرمو بگم باید یه مقاله کامل بنویسم الان فک نکنم اصن بخونی 

ولی ازین بگذریم فک نمیکنی تصویری که داری از واقعیت ارائه میدی به شکل غیر واقع بینانه ای سیاهه؟

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی عجیبه ماها همش میگیم چرا آدم خوبا تو فیلمان در صورتی 

که خودمون اصلا شبیه اون آدم خوبای تو کتابا و غصه ها نیستیم 

چرا ما باید از دنیا چیزی رو بخوایم که خودمون نیستیم 

چرا وقتی خودمون شجاع مهربون و با گذشت نیستیم از دنیای اطراف توقع داریم با من مهربون باشه و نسبت به ما گذشت داشته باشه؟؟

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
اطرافیان منم همینجورینبارها شده با شوق از کتاب موردعلاقم و ایده هاش حرف زدم تو ذوقم زدن کارمو پوچ دو ...

بیشتر آدما ادای باهوشا رو در میارن! عمیق تر بری درک نمیکنن! امثال تو فقط میتونن تشخیص بدن کی واقعا باهوشه ! چون خیلی فرقه بین دانستن و فهمیدن !

غرق شدن توی دنیای داستانا یکم منزوی ممکنه بکندتون همین الآن استانداردهاتون رو خیلی بالا برده از آدما

اره کلا من خیلی کمال گرام

برا همین تنهام

آدمای اطرافم حوصله سربرن

آخه من خودم همیشه تنها بودم ینی شرایط خانواده اینو ایجاب میکرد 

برا همین از تنهایی پناه بردم ب دنیای فیلم و کتابا

الان ک رفتم دانشگاه 

از ادما خسته میشم

نمیتونم باهاشون رابطه صمیمی داشته باشم

چون اصن معیارای منو ندارن

چون همش با کاراکترای مورد علاقم مقایسشون میکنم

اره ولی فک کنم خیلیا فک میکنن منظورم فیلم و کتابای زردن که همه کاراکتراش شنگول و عاشق پیشه و ساده لو ...

من دقیقا متوجه بودم منظورت چیه 

ولی اون تایپ ادمی که مدنظرته کاملا وجود داره 

هرچند اعتراف میکنم در اقلیته 

.

اره کلا من خیلی کمال گرامبرا همین تنهامآدمای اطرافم حوصله سربرنآخه من خودم همیشه تنها بودم ینی شرایط ...

من اگه جاتون بودم میرفتم پیش تراپیست که کم کم از حاشیه امن خودم خارج بشم و برم آدمای جدید رو تجربه کنم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ببین سوال جالبیه ولی بخوام نظرمو بگم باید یه مقاله کامل بنویسم الان فک نکنم اصن بخونی ولی ازین بگذری ...

ببین زندگی من سیاهه

طبق زندگی خودم میگم

لزوما زندگی برای آدمی که خانوادش با درک و سالم باشن به همین سیاهی نیس

خب اونام اخلاق بد دارن اتفاقا ولی من میتونم کنار بیام چون متعادلنولی تو دنیای واقعی طرف بدی ها سنگین ...

تو در واقع از آدم بد بدت نمیاد تو از حماقت یک آدم بد بدت میاد ! این چیزیه که نمیتونی تحمل کنی درسته؟

خیلی عجیبه ماها همش میگیم چرا آدم خوبا تو فیلمان در صورتی که خودمون اصلا شبیه اون آدم خوبای تو کتابا ...

من خیلی تلاش می‌کنم شبیه اون شخصیتا باشم

شاید باورت نشه من تو دنیای واقعی آدمارو نمیفهمم

کاراشون انگیزه هاشون 

ولی وقتی کتاب میخونم به شدتتت همدلی دارم 

ینی حتی بعضی وقتا فک میکنم نویسنده اونارو از ذهن من نوشته 

حتی یه نقد میدیدم یارو میگف شخصیت پرنس خیلی غیرواقعیه اخه کی تو واقعیت شبیهشه 

و من دقیقا با همین شخصیت حس همدلی عجیبی داشتم

خیلی از حرفاش انگار از دل خودم بود

ببین زندگی من سیاههطبق زندگی خودم میگملزوما زندگی برای آدمی که خانوادش با درک و سالم باشن به همین سی ...

برای ادمی با بینش تو باید یه راه واسه نور پاچیدن به این سیاهی وحود داشته باشه. و اینم میدونم که تو ادمی که الان هستی نمیبودی اگه زندگیت این سیاهی رو نداشت احتمالا میشدی یکی مث همون ادمای سطحی که ازش متنفری 

با کانسپت amor fati  تو فلسفه نیچه اشنایی داری؟اینم همونه ،تو قدر خودتو نمیدونی و به اندازه کافی سماجت نداری ،فک میکنم مشکلت اصلیت اینه،ضمن اینکه بدبینی هم یکی از تله هایی که ادمای باهوش توش گیر میفتن خیلی اوقات اینم یادت باشه

.

بیشتر آدما ادای باهوشا رو در میارن! عمیق تر بری درک نمیکنن! امثال تو فقط میتونن تشخیص بدن کی واقعا ب ...

میدونی من فقط وقتی همدلی پیدا میکنم که کتاب میخونم

اونم با کاراکترای فلسفی پیچیده

خیلیا بهم گفتن چرا این کتابای سنگینو میخونی رو روحیت تاثیر داره

ولی اینو نفهمیدن که روحیم دقیقا همونه 

انگیزه اصلی من برا کتاب خوندن فقط پیدا کردن همدرد بود حتی اگه غیرواقعی 

خیلی وقتا از شدت همدردی دلم خواسته اون کاراکترو از کتاب بیرون بکشم و بغلش کنم

تو در واقع از آدم بد بدت نمیاد تو از حماقت یک آدم بد بدت میاد ! این چیزیه که نمیتونی تحمل کنی درسته؟

لایک تا ابد بهت دوست من ،خیلی وقت پیش من متوجه شدم مشکل اصلیم تو این دنیا حماقت و ضعفه ،نه شر 

.

میدونی من فقط وقتی همدلی پیدا میکنم که کتاب میخونماونم با کاراکترای فلسفی پیچیدهخیلیا بهم گفتن چرا ا ...

حدس زدم از فلسفه سر در میاری و خیلی از کدها رو دریافت میکنی! به نظرم هوش زیادت باعث دردو رنجته