2777
2789
عنوان

لطفا یه نصیحت به من 20 ساله کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 56 پست
از رحمتش نا امید نباش .باور کن عاشقته که داریم راجع بهش حرف میزنیم 🥲❤️🤲🏻

خدا که عاشقشم خیلی رابطم باهاش نزدیکه فیس تو فیس اگه چیزی بخام نه نمیگه واین نه نگفتنش نابودم کرد ای کاش نه می‌گفت میزدتوسرم الان که شرمنده شم چی ازش بخوام جزبخشش باورمیکنی بخابم اومدبغلم زدوچه گرمایی داشت وجودش ای کاش همه می‌تونستن تجربه کنن

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا که عاشقشم خیلی رابطم باهاش نزدیکه فیس تو فیس اگه چیزی بخام نه نمیگه واین نه نگفتنش نابودم کرد ای ...

عزیزم با دل پاکت منو دعا کن .ولی خودتو ناراحت و سرزنش نکن . همون کسی که داری راجع بهش حرف میزنی و عاشقته از ناراحتیت ناراحت میشه😥❤️☺️🤲🏻

عزیزم با دل پاکت منو دعا کن .ولی خودتو ناراحت و سرزنش نکن . همون کسی که داری راجع بهش حرف میزنی و عا ...

حتمن عزیزم البته محتاج به دعام انشالله اشتباهاتم کم رنگ بشن خودم خودموببخشم 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
ممتاسفانه این خیلی جوابه

آره ولی نباید تابلو نقششو بازی کرد! مثلا طوری که حرکات و زبان بدنت جوری کنی که هیچی حالیت نیس و همه ی جزئیات رو زیر نظر داشته باشی تا روز اصلی فرا برسه ! همه خودشونو لو میدن