2777
2789
عنوان

ب نظرتون حق دارم از خواهرم ناراحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 33 پست
درضمن خواهر و مادر ادم کلأ خانواده ادم هر رفتار هم بکنن هیچکس حق نداره بگه قطع رابطه کن باهاش هیچ جا ...

ما داریم .تو روستامون هم چنین فرهنگی هست فامیلای ما شهری هم هستن  با روستایی ازدواج کردند ادم کمی شرند .ولی عروسشون بلد بوده مثل خود خانواده شوهر شر و اتیشی شده .ولی واسه شوهر خوب و مهربون .با خ‌اهرا و فامیل محدودیت یا قطع رابطه کرده .ولی تلفن زنگ میزنه ..خ‌ونه بعضی خواهراش که شوهر بخواهد میره .میدونم سخته ادم خواهرش را از دست بده واسه همینه که میگم دست از کمک بردارید .

اتفاقی که در بین فامیلا و‌خیلیا دیدم درسی که بوده گرفتیم .

حرص هم نخورید به فکر زندگیتون و پدرتون شدیدا باشید .نزارید خواهربزرگت‌ن غصه بخوره

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرتون چرا اینقدر ضعف شوهر داره؟؟!!!

نمیدونم واقعأ اصلأ دوروزه از این ماجرا میگذره بین منو شوهرم دعوا شد سر اونا چندین روز تو خونمون غوقا ب پا بود بد یهو برداشت اینارو گفت من زنگ زدم بهش گفتم آشتی کردین؟؟؟گفت آره ینی حتی خودش نگفت اشتی کردیم ک ما خیالمون راحت شه بد هم گفتم خب خداروشکر دیگه مراقب باش مشاور برو و این جور حرفا گفت اره با شوهرم حرف زدیم قول دادیم ب هم دیگه ب کسی اجازه دخالت ندیم الانم سر چیزایی ک برای شما تعریف کردم زندگیم داره میپاچه منم گفتم کار خوبی میکنی دیگه چیزیتو واسه کسی نگو

من ب اونا حق میدم فکر کنن ما دخالت میکنیم خب فهمشون درکشون در همین حد یا شاید خواهرم این وسط باعث سو ...

اینا کلا باهم اختلاف دارن،یه مدت شما کنار بکشین ببینین چی میشه،فردا جدا هم بشن میندازه گردن شما،آش نخورده ودهن سوخته