2777
2789
عنوان

شوهر نونوا‌ یا کارگر یا دست فروش یا نگهبان

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 167 پست
شاید درک بالا داشته باشن ولی تحصیل کرده یه چیز دیگس کسی که درس میخونه یعنی اراده بالایی داره میتونه ...

از کجا میدونی؟

شاید اونی ک درس نخونده مجبور بوده از سن کم خرج خانواده شو بده و اراده اش اتفاقا خیلی بیشتر از پسریه ک تا ۲۴ سالگی بهبهانه درس خرجشو از باباش میگیره.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرف مفتهآدم باید دل درک کردن را داشته باشه تحصیلات برا درک کردن آدما مفت هم نمی ارزه

کسی که تحصیلات نداره مثل شما از راه میرسه شروع میکنه به فحاشی کردن احترام خودتونو داشته باشید خانم محترم 

از کجا میدونی؟شاید اونی ک درس نخونده مجبور بوده از سن کم خرج خانواده شو بده و اراده اش اتفاقا خیلی ب ...

کسی که درس خونده درسته که خرجش رو تا بیست سالگی باباش داده ولی وقتی میره سر کار با حقوق دو ماهش همه رو جبران میکنه

شاید درک بالا داشته باشن ولی تحصیل کرده یه چیز دیگس کسی که درس میخونه یعنی اراده بالایی داره میتونه ...

عزیزم اگه نمیدونی کار کردن خیلی سخت تر از درس خوندنه

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙

تفکرت را عوض کن گلم خیییییلی از آدما بدون سواد و تحصیل به خیییلی از جاهایی رسیدن که تحصیل کرده ها الان دارند جلوشون دولا و راست میشند 

فکرنکن اینو میگم تحیلات ندارم نه گلم من خودم فوق لیسانس دارم ولی با حرفت موافق نیستم 

کسی که تحصیلات نداره مثل شما از راه میرسه شروع میکنه به فحاشی کردن احترام خودتونو داشته باشید خانم م ...

فحش نداد حرف حق زد الان من پدرمو بچگی از دست دادم داداشم از ۱۲سالگی مجبور شد کار کنه با اینکه علاقه شدید به درسش داشت اما خب مجبور بود خرج خونه رو بده مریضه نمیتونست هم درس بخونه هم کار کنه این جور حرف زدن شما دل میشکنه یعنی ماهایی که درس نخوندیم تحصیلات عالی نداریم آدم حساب نمیایم؟

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

کسی که درس خونده درسته که خرجش رو تا بیست سالگی باباش داده ولی وقتی میره سر کار با حقوق دو ماهش همه ...

من و همسرم هردو رتبه برتر کنکور بودیم و تو یکی از بهترین دانشگاه ها درس خوندیماون حقوقی ک شما میگی شاید برا کانادا و آلمان صدق کنه ولی تو مملکت ما خبری ازش نیست.

ضمنا من الان بیکارم و همسرم کار آزاد داره و هردو با معدل الف فازق التحصیل شدیم. 

[QUOTE=367485060]کسی که تحصیلات نداره مثل شما از راه میرسه شروع میکنه به فحاشی کردن احترام خودتونو داشته باشید خانم من فوق لیسانس دارم گلم

خیلی پز تحصیلات را به این جماعت نده اینجا همه قشر آدمی هست  آدمی مثل شما که شعور نداشته باشه تحصیلاتش دو زار نمی ارزه