2777
2789

من اصلا گوشت حیوون نمیخورم،مامانم ناهار گوشت درست کرده بود،به بابام گفت کوبیده مرغ برام بگیره،اونم دوتا گرفته بود،داداشم لطف کرد یه دونشو خورد،اون یکی هم توش مو بود،نخوردم،شبی رفتم کارت بابام و گرفتم،پیتزا خریدم،اینو گفتم تا بدونید از این لحاظ حواسشون بهم هست،بعدم شب اومد خونه،رفتم پیشش،هی حرف میزدم باهاش،هی میگفت برو تو اتاقت،برو تو اتاقت،منم قهر کردم رفتم تو اتاقم،چند بار اومد پیشم،بعد دید گریه میکنم،گفت من منظوری نداشتم،من دوست دارم،گفتم تو از من بدت میاد،دیگه بنده خدا خسته،کلی بوسمم کرد،پولم بهم داد تا آشتی کردیم🤣🤣،ولی بچه ها شدم مثل کوچولوها،همش احساس میکنم مامان بابام دوسم ندارن،خیلی حساس و زودرنج شدم،تا یه چیزی میشه گریه میکنم احساس میکنم پدر و مادرم دوسم ندارن،به برادرام حسودی میکنم،نمیدونم چون امروز پریود شدم اینطوریه،یا من خیلی حساس شدم،خلاصه ناراحت شدم که من تو سالن باهاشون حرف میزدم هی میگفت برو تو اتاقت،بعدم ولی معذرت خواهی کرد،گفت نباید میگفتم،به نظرتون من لوسم؟🤔😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه خوبه دختر منو چی میگی

دلم میخواد تک فرزند بودم،همه محبت پدر مادرم برای خودم بود،چون احساس میکنم همیشه درگیر مشکلات برادرام هستن،حالا دختر شما واقعا از من لوس تره؟چیکار میکنه مگه؟😅🤔

دخترخودشو واسه مامان باباش لوس نکنه..پس واسه کی لوس کنه؟نه عزیزم لوس نیستی..اوناهم خیلی دوستت دارن

نمیدونم،احساس میکنم بابام ازم بدش میاد،کافیه تو عصبانیت یه چی بهم بگه،دیگه میگم بابام از من بدش میاد،نمیدونم چرا اینطوری شدم،حس میکنم من و دوست ندارن،مثه بچه های چهار ساله🤦‍♀️

تک فرزند دخترم خیلی اذیت می‌کنه و خیلی لوسه

خوشبحالش،اینطوری خوبه،من برادرم مریضه،همش درگیر اون هستن،اون یکی هم سر به هوا هست،اصلی وقتی برای من نمیمونه،که بخوام مشکلاتمو بهشون بگم،کلا هیچوقت برای من وقت ندارن

خوشبحالش،اینطوری خوبه،من برادرم مریضه،همش درگیر اون هستن،اون یکی هم سر به هوا هست،اصلی وقتی برای من ...

دخترمم چون مریضه هواشو داریم ولی ازون اولم خوب خیلی باباش لوسش میکرد کار خوبی نیست 

دخترمم چون مریضه هواشو داریم ولی ازون اولم خوب خیلی باباش لوسش میکرد کار خوبی نیست

اخی عزیزم، انشالله هم دختر شما،هم برادر من سلامتیشون و بدست بیارن،بیچاره داداش من دکترا میگن زیاد عمر نمیکنه،پدر و مادرم نابود شدن