2777
2789
اینکه هرجا بخوان برن من‌و شوهرمم باید بریم اگه ما نریم اوناهم‌ نمیرن😐

از. بس که عاشقتونن😂

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه چرااا باید جدا جدا بپزی باهم بزارید بپزه مزه ها قشنگ میره توهم خب برای یه آشپزی ساده ۴تا قابلمه ...

بحث همین ظرف شستنه😂

خیلیییی خوصله داره

من موقع دانشجویی‌همیشع عدس نخود و...اماده فزیزر داشتم ولی الان‌که بیکارم نه

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

اینک چرا ده بار مادرشوهرم وقتی یه کار عادی روزمره مث دم کردن برنج، دم کردن چایی انجام میده مدام تکرا ...

😅😅😅

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
چه خوبن کاش منم این اخلاق و داشتم

این خونسردی باعث سیاسیت شدیدی شده .

مثلا بابت یک موضوعی قرار بود مهمانی برگذار کنیم . همه نظراتی میدادن که غیر معقول بود مثلا میگفتن مهمونی خونه ی من باشه 

غذا نمیدونم چی باشه .من کلی حرصم گرفته بود به مادر شوهرم گفتم جاریام دارن تصمیم میگیرن  گفت نه چیزی نگو 

اصلا حرص نخورد اخرم همون حرف خودش شد 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
وای فقط اسمش😂😂😂😂

آره 

میگن میشینبم خانوادگی صحبت می کنیم غریبه هارو راه نمی‌دیم 

پدرشوهر،مادرشوهرم فوت شدن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
😅😅😅

همش راه میره میگه برنجم خیس کردم، انقد میگه تا بگی اها باشه یا دستتون درد نکنه بعد دیگه نمیگه

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
اره خیلی😂من‌ واقعا بدم میاد بعضی جاها رو دوست ندارم برم مجبور میشم

از بس که به شما وابسته هستن😂

آره میگن میشینبم خانوادگی صحبت می کنیم غریبه هارو راه نمی‌دیم پدرشوهر،مادرشوهرم فوت شدن

به شما میگن غریبه؟

همش راه میره میگه برنجم خیس کردم، انقد میگه تا بگی اها باشه یا دستتون درد نکنه بعد دیگه نمیگه

شاید تکرار می کنن ک یادشون نره

بعدشم نشنیدی انسانها با افزایش سن پر حرف میشن😵‍💫😅

مامان منم اینجوریه😅