2777
2789

کثیفی زیاد.حسود بودن‌ بسیار زیاد.توقع داشتن زیاد.بی سلیقگی زیاد در اشپزی.بیرون رفتن زیادو..................

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه مادرشوهر زنگ میزنه غذا ما رو دعوت میکنه بعد ک میریم تازه داره برنج پاک میکنه و خودمونم باید کارا رو انجام بدیم  ناهار رو ساعت چهار عصر میده شام ساعت یازده 

آخه یکی نیس بگه مجبوری

جدیدا ناهار میخورم میرم میگم من خوردم وارد آشپزخونه هم نمیشم مجبوره خودش همسرم رو سیر کنه

.

چرا نسبت به همدیگه حسادت خیلی خیلی شدید دارن

حتی مادر به فرزند

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اینکه زیاد نسبت به هم مهر ندارن وبه فکر زندگی خواهربرادرشوندنیستند

من خیلی دوست داشتم اینجوری باشم ولی بااینکه خودم زندگی بدی ندارم غصه زندگی خانوادم داره پیرم میکنه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

بداخلاقی عروس بزرگه رو دیدن باز دخترشونو دادن به برادرش خواهرزاده اونا رو هم گرفتن برا یه برادرشوهرم .هرسه تا ازدواج به مشکل خوردن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش