2777
2789
عنوان

اسپری مومتازون که کورتون داره برای کودک 😢 خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سرما خوردگی بمیرم بری بچه ها😭😭😭

واقعا بچه ها خییلی گناه دارن مریض بشن من که داغون نیشم، من پسرم چندسال لوزه داشت خیلی اذیت شد، الانم که اینجوری گفت این دکتر امشب، اون یکی پسرمم که یجور دیگه اعصابمو خرد کرده

نمیدونم اخه اگه ضرر داره دکتر چرا نوشت واسه بچه ۵ساله

نمیدونم والا 

بعضی وقتا شاید فایده یه چیزی بیشتر از ضرر ش باشه 

به یه دکتر دیگه نشون بده یا آنلاین بپرس

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
امشب بردم پیش یه دکتر خوب اطفال اما تخصصش آسم نبود، معاینه ش کرد گفت آسم خفیف داره، یه اسپری داد که ...

فوق تخصص کودکان آسم دخترمو تشخیص داد فوق تخصص آسم وآلرژی تایید به منم گفت آسم خفیف

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
واقعا بچه ها خییلی گناه دارن مریض بشن من که داغون نیشم، من پسرم چندسال لوزه داشت خیلی اذیت شد، الانم ...

میدونم عزیزم

انشالله زود خوب شه😭

مال من تو مدرسه گرفته

بچه مریض میفرستن مدرسه

واقعا بعضی مادر ها درک ندارن

کاش حداقل یه دو هفته انلاین میشد تا مریضی قطع میشد

خانه شماره 12 میدان گریمولد
نمیدونم والا بعضی وقتا شاید فایده یه چیزی بیشتر از ضرر ش باشه به یه دکتر دیگه نشون بده یا آنلاین بپر ...

آنلاین توگوگل ؟ این سایتایی که دکتر آنلاین دارن

نمیدونم اخه اگه ضرر داره دکتر چرا نوشت واسه بچه ۵ساله

من امشب اون‌یکی بچم که یکسالو ۴ ماهشه رو هم بردم دکتر برای سرفه خلطی که داشت دکتر گلوشون دید گفت یکم چرکیه، آموکسی کلاو ۶۴۳ نوشته ، اومدم تو داروخونه داروخونه بگیرم اینو دیدم برگشتم به منشی گفتم این به بچه من نمیسازه سری قبل اسهال شد گفت طبیعیه آنتی بیوتیک اسهال داره، حالا اومدم خونه ۳ سی سی دادم بهش بلافاصله یکساعت بعدش اسهال شد، تازه یادم نبود سری قبل که چندماه پیش بود وقتی آموکسی دادمش سه روز بعدش به قدری اسهال شد که اسهال خونی و خلطی شد و پاهاش شدید سوخت و آلت تناسلی متورم شد و پر کهیر شد پاش😣 الان اعصابم به خاطر گیج بازی‌ام خورده