2777
2789
عنوان

اسپری مومتازون که کورتون داره برای کودک 😢 خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 90 پست
بله بیهوش میکنن، ولی بیهوشیش در حد نهایتا ۲ ساعته، عمل سختی نیست، اگه بچت اذیت میشه عملش کن تا راحت ...

دیگه بعدازین داروها انشالله خوب بشه خوب نشد عمل میکنیم هرچی کوچیک تر باشه بهتر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سالبوتامولSymbicortخارجیه ۶۰۰پولش دادمشمام دخترتون آسم داره؟

ای وااای چه گرون شده

اره اسم داره

الان تازه از دکتر اومدیم

بخور ونتولین داد

داشت خفه میشد

خانه شماره 12 میدان گریمولد
من سالبوتامولSymbicortخارجیه ۶۰۰پولش دادمشمام دخترتون آسم داره؟

منم ی مدت شربت سالبوتامول نوشتن براش و یکی دیگم بود واسه الرژی اینبار مونته لوکاست و این اسپریو دادن ببینم بعد قطعش باز خروپف داره یا نه

ای وااای چه گرون شدهاره اسم دارهالان تازه از دکتر اومدیمبخور ونتولین دادداشت خفه میشد

ولی کارش بیست بود دخترم تا حد خفگی میرفت سرفه سرفه..

ولی میزدم عین معجزه بود سالبوتامولم خوبه...

ببین اسم رو شات بگیر نشون دکترش بده بیین چی میگه

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
منم ی مدت شربت سالبوتامول نوشتن براش و یکی دیگم بود واسه الرژی اینبار مونته لوکاست و این اسپریو دادن ...

ما اسپری گلم من دخترم آسم سرماخوردگی داره...یعنی زمانی که آسم میگیره آسمش عود میکنه

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
ولی کارش بیست بود دخترم تا حد خفگی میرفت سرفه سرفه..ولی میزدم عین معجزه بود سالبوتامولم خوبه...ببین ...

هر سری میرم همین دو تا رو مینویسه براش

سیم بی کورت رو مادرم میزنه میگه خوبه

حالا باید دکترش عوض کنم

یه دکتر خوب پیدا کردم

اگر بشه ببرم پیشش

خانه شماره 12 میدان گریمولد
ما اسپری گلم من دخترم آسم سرماخوردگی داره...یعنی زمانی که آسم میگیره آسمش عود میکنه

انشالله خوب بشه خداکنه هیچ بچه ای مریض نباشه حتی یه سرماخوردگیه ساده