2777
2789
عنوان

متنفرم از خوذم از زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3833 بازدید | 161 پست
💔چقدر سخته و چقدر درکت می‌کنم منم جایی رو جز خونه همسرم ندارم پدرم فوت کرده و مادرم ازدواج اگه ازم ...

خدا پدرتو بیامرزه

روحش شاد

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

منم امشب زیاد گریه کردمبه مامانم گفتم خونه بابامه دلم خاسته اومدمگفت بعد لزدواج دیگه خونه بابا فقط م ...

خدا هیچ کسی رو محتاج دیگری نکنه 

خدا سایه پدرت رو رو سرت نگه داره و چراغ خونشو روشن 

باز همین که یه عصری دلت میگیره و میری خودش نعمتیه

من چراغ خونه پدرم خاموش شده و آرزومه زنده بود و میرفتم خونش یه روز 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من میگفت پدرت روانیه داداشات نمیتونن به گرد پام برسن مادرت فلانه اما الان تا با مادرم بحث میکنم ...

چی بگم

ته تهش کسی که نتونسته رندگیشو بسازه ما هستیم

مامانم برگشته میگه شوهرت عصبانی بوده به حرفش گوش ندادی،اونم زده

انگار من اسبم که با زدن رام میشم

منم گفتم خب پس از این به بعد به بابام میگم یه ذره ازت دلخور شد بگیردت زیر کتک

میگه چهل سال دست روم بلند نکرده الان بخاد بکنه میکشمش خودمم میرم پای دار

ای وای منشوهر منم میدونه رو بایام زیادی حساسماونو فحش میدهبه بابام گفتم گفت بذار بده اون هرچی گفت مگ ...

عزیزم از مادرت به دل نگیر کمترکسی قبول میکنه بچه کس دیگه ای رو نگهداره ،سر به سر شوهرت هم نزار فقط به خاطر بچهات جوابش رو نده یه مدت آروم باش 

اسی جان کل حرفاتو خوندم واقعا ناراحت شدم بخاطر طرز برخورد مادرتون‌.از قدیم گفتن هیچ جا خونع خود ادم ...

وای از دل دخترم

میگفت مامان برنگردیم

باز بابا میزنه تو رو آخه

خدا به شوهرم یه جو عقل و احساس بده برای من حل میشه

سعیمو میکنم از این به بعد غصه هامو بریزم تو خودم و بخاطر بچه هام با هرچیزی کنار بیام

خدا هیچ کسی رو محتاج دیگری نکنه خدا سایه پدرت رو رو سرت نگه داره و چراغ خونشو روشن باز همین که یه عص ...

الهی آمین

ولی ته ته تهش منم فهمیدم فقط خدا رو دارم

والسلام 

چی بگمته تهش کسی که نتونسته رندگیشو بسازه ما هستیممامانم برگشته میگه شوهرت عصبانی بوده به حرفش گوش ن ...

ببین از من به تو نصیحت برگرد خونه زندگیتو بکن اما برو پیش مشاور چه میدونم با شوهرت اروم حرف بزن شاید به خودش اومد سعی کن از دعواهاتون به خانوادت نگی و قهراتم کمتر کن

اگه نمیخوای جدادبشی و با این وضع که سخته حرف شنیدن از خانواده خوده ادم طبق تجربه خودمه این حرفا الان با خودم میگم کاش میموندم کتکو تحمل میکردم اما برنمیگشتم

عزیزم از مادرت به دل نگیر کمترکسی قبول میکنه بچه کس دیگه ای رو نگهداره ،سر به سر شوهرت هم نزار فقط ب ...

بچه کس دیگه؟نوه هاشن.نمیشه که موقع حال خوش گفت دوسشون دارم و موقع بحران بد بشن

ببین از من به تو نصیحت برگرد خونه زندگیتو بکن اما برو پیش مشاور چه میدونم با شوهرت اروم حرف بزن شاید ...

چون وقتی خانوادت رو قاطی میکنی شوهرت احترام بینشون رو از بین میبره به اونا فحش میده بعدا که تو اشتی کردی رابطه خانوادت با همسرت بد میشه

ببین از من به تو نصیحت برگرد خونه زندگیتو بکن اما برو پیش مشاور چه میدونم با شوهرت اروم حرف بزن شاید ...

بعد از طلاق انگار اصلا همون دختری که تو اون خونه بودی،نیستی😭

مشاور هم باید برم کم کم

چون وقتی خانوادت رو قاطی میکنی شوهرت احترام بینشون رو از بین میبره به اونا فحش میده بعدا که تو اشتی ...

موافقم

[QUOTE=367500676]بچه کس دیگه؟نوه هاشن.نمیشه که موقع حال خوش گفت دوسشون دارم و موقع بحران بد بشن[/QUOTEدیگه بعد از بچه دار شدن باید صبرمون هم بیشتر کنیم تا اونها کمتر آسیب ببینن