2777
2789
عنوان

متنفرم از خوذم از زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3722 بازدید | 161 پست
چرا پس پدرت هیچی نگفت؟؟؟

پیش مامانم نمیتونه

فورا میگه واااای فشارم رفت بالا

سرم ترکید ببرین بیمارستان منو و....

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

مادرا ماشاءالله کم طاقت هستن دیگه کلا دوست ندارن روال عادی زندگیشون به هم بریزه

کاملا موافقم

منم قسم خوردم به جای این پونزده روز یه ماه نرم خونشون

به دل خوشی نرفته بودم که

پناه آورده بودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این شرایطی که گفتی بمون و فعلا بساز ولی سعی کن سر کار بری

تصمیممو گرفتم 

من تا کار پیدا نکنم شرایطم همین جوری میمونه

خوش بحالت 

من عقدم و شوهرم اخلاق نداره می‌خوام جدا بشم چون انتخاب خودم بوده و قبلا باهم دوست بودیم بابام اصلا پشتم نیست میگه خودت خواستی الآنم من کاری برات نمیکنم 

خوش بحالت من عقدم و شوهرم اخلاق نداره می‌خوام جدا بشم چون انتخاب خودم بوده و قبلا باهم دوست بودیم با ...

بشین باهاش حرف بزن

گریه کن

بگو که الان برگردی هیلی بهتر از اینه که بچه داشته باشی و برگردی

کاش منم تو نامزدی جدا میشدم

کاش

یعنی انگار به من کبریت زدنبابام خونه نبود و رفته بود مغازهبا گریه همه وسایلامو جمع کردمبه دخترم گفتم ...

چقددددر خودتو سبک کردی از خدات بود دنبال بهونه بودی زنگ بزنی به شوهر الدنگت مادر من هزار برابر بدتر از اینا بارم میکردم آدم فحش پدر مادرش و بخوره بهتره تا پیش شوهرش کوچیک بشه حرف اونو بخوره حتی نیومد دنبالتون حالا مادرته چهار تا حرف بهت زد چی شد مگه😑😑😑

منم شرایط سختی داشتیم تو کرونا رستوران جمع کرده بودیم زیر بدهی وقرض بودیم خلاصه دوبار مفصل دعوا کردیم بار اول بابام منو برد خونشون

بار دوم که رفتم تا وارد شدم مامانم دیوونه شد چنان حرفایی ودعوایی راه انداخت،اونا دیگه دوست ندارن مابرگردیم دقیقا مثل مادر تو 

اونموقع بچه نداشتم،حالا دارم ولی هیچوقت نمیرم اونجا،باشوهرت سازش کن رفیق کن مثل من تا یه کاری ردیف کنی واسه خودت