2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 190544 بازدید | 819 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جوابشو اصلأ نده اسیبلاک و دلیت اکانت بزن

جوابشو ندادم بلاکشم کردم ولی تا 10 روز نمیشه دیلیت زد

اگه بگن کوه می کنی یا به یه سریا دوباره اعتماد می کنی می گم کلنگ دارین یا با دست بکنم؟!🌱»

جوابشو نمیدم ولی نمیخوام دخالت کنم زنگیشونو بهم بریزم

ذره ای دوست ندارن

و مطمنه ک باز گولشو میخوری

بازم میخواد بازیچت کنه

بنویس بدبخت زنت ک شوهرش حرومزادس

بعد بلاک کن

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
بهترین کار ممکن رو کردی عزیزم،کارمای کار خیلی خوبتو در حق زن و بچش میبینی گلم

عزیزی💛🦋

اگه بگن کوه می کنی یا به یه سریا دوباره اعتماد می کنی می گم کلنگ دارین یا با دست بکنم؟!🌱»

ذره ای دوست ندارنو مطمنه ک باز گولشو میخوریبازم میخواد بازیچت کنهبنویس بدبخت زنت ک شوهرش حرومزادسبعد ...

همون اول بلاک کردم

آدم باید از تجربه ای که کرده درس بگیره تا دوباره بازیچه نشه

اره بابا حتی جوابشم نمیدمدو دل بودم فوش بدم بعد دیلیت اکانت کنم الان بقیه میگن هیچی نگو کلا

اشتباه نکن

پیام قبلمو بخون

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
همون اول بلاک کردمآدم باید از تجربه ای که کرده درس بگیره تا دوباره بازیچه نشه

اول بنویس بدبخت زنت ک حرومزاده ای بعد بلاک

عزیزم نه فحش بده نه هیچی، فقط بگو از پیامتون اسکرین گرفتم، یه بار دیگه پیام بدی،  شماره ی خانومتو پیدا میکنم و براش میفرستم

تا دڵ نه سووتێ ده م به ده م، فانی نه بێ سه ر تا قه ده م، په روانه قه د ناگاته شه م، ئاوایه ڕێگه ی عاشقان...