2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 181906 بازدید | 793 پست
این چه حرف سم و مزخرفی بود که زدی؟؟؟؟ یه مرد لاشی اول اسی رو بازی داده و ول کرده و قشنگ عاشق یکی دیگ ...

میگم خب آدم‌ها اشتباه هم دارند همه که پرفکت نیستند حالا نگفتم این مورد خاص ولی چون همه کلی گفتند انگار هر کی تو رابطه است حق نداره حتی راضی نیست چیزی بگه 

کاش تو اینجا بودی 💔

چقدر از شخصیت استارتر خوشم اومد همینکه بدون جواب بلاکش کردی یعنی خیلی قوی شدی همینکه وقتی گفت میرم ...

اشتباهه من اگه روزی به اکسم پیام بدم یا اون به من حق اینو داریم حداقل جواب بگیریم از همدیگه 

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباهه من اگه روزی به اکسم پیام بدم یا اون به من حق اینو داریم حداقل جواب بگیریم از همدیگه

ادمی که متاهله حتی پیامشم نشونه ی خیانته این طرز تفکرا ازکجامیاد؟ اگه دونفرهمودوسدارن ازدواج میکنن کسایی که بهم نمیرسن یه نفرشون عاشق نیست

ادمی که متاهله حتی پیامشم نشونه ی خیانته این طرز تفکرا ازکجامیاد؟ اگه دونفرهمودوسدارن ازدواج میکنن ک ...

اتفاقا متاهل هم هستم ولی پیام داریم تا پیام همینجا تاپیکش هم هست دیروز یا پریروز پیام دادم اکسم فقط در مورد کلاسها دانشگاه پرسیدم همین 

کاش تو اینجا بودی 💔

اتفاقا متاهل هم هستم ولی پیام داریم تا پیام همینجا تاپیکش هم هست دیروز یا پریروز پیام دادم اکسم فقط ...

درست نیست خودتو قانع نکن چرابه ادمی که روزی بهش حس داشتی بایدپیام بدی ؟ 

هنوز دوست و همکلاسی که هست یه رابطه تموم شده بقیه چیزا سر جاشه

مشکل جامعه ی ما حدومرزه یه چیزایی درست نیست و توناخوداگاه میمونه و به زندگی فعلیت آسیب میزنه حداقل این تفکرات سمی و رواج ندیم بهترین روانشناس های رابطه هم میگن اینکار غلطه 

هنوز دوست و همکلاسی که هست یه رابطه تموم شده بقیه چیزا سر جاشه

عزیزم یموقع ناراحت نشی من سعی میکنم با لحن خوب بهت بگم تاپیک هاتو نگاه کردم ازتاپیک آخرت مشخصه که اکست هنوزهم نقطه ضعفته و بهش فکرمیکنی نکن اینکارخیانته 

شما که تکلیفت خیلی وقته تو سایت مشخصه و کسی نیست که شما را نشناسه 

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

اکس متاهل!!!! متاسفم از این تفکر

متاهل باشه آدم که نکشته شاید یه کار درسی یا کاری یا حتی یه احوال پرسی باشه در همین حد یا تبریک مثلا عیدی چیزی هر چیزی حد و حدودش رعایت بشه

کاش تو اینجا بودی 💔

ادمی که متاهله حتی پیامشم نشونه ی خیانته این طرز تفکرا ازکجامیاد؟ اگه دونفرهمودوسدارن ازدواج میکنن ک ...

این تفکر از مشکلات روحی روانی افراد میاد که از نظر روانی تا سالم هستن