2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 183123 بازدید | 794 پست
نشیاخه مشکل اینجاس که نمیره انقدر عذابم میده تا خودم تموم کنم🥲🤦🏻‍♀️

هر چی زودتر تموم کن

رابطه ای که توش عذاب بکشی فایده نداره.روح و روانت مهم تره

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

اگه پیاممو دیدی برا ی مریض ک تو کماس و ضریب هوشیش پایینه دعا کن خوب شه خدا ب خودت و خانوادت سلامتی و ارامش و هرچی میخوای بده🥺🙏🏼

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالا هرچی زودتر خوب بشه🥺🦋

ممنونم عزیزدلم امیدوارم خدا بهت خوشبختی و ثروت زیاد بدع❤️🥺🙏🏼

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

فدات گلم صد برابرش برا شما و خانوادتون💛🦋

قربونت برم❤️💞

شاید الان از ازدواجش سرد شده یا متوجه شده انتخاب مناسبی نداشته خودت هم میخواهی برگرده ؟

این چه حرف سم و مزخرفی بود که زدی؟؟؟؟ یه مرد لاشی اول اسی رو بازی داده و ول کرده و قشنگ عاشق یکی دیگه شده و رفته، بعد دلش رو زده و برگشته.‌انتخاب مناسبی نداشته؟؟؟؟؟

دلت اومد در مورد یه زن دیگه این حرف رو بزنی؟؟؟؟

مگه موبایله که انتخاب نامناسبی باشه؟؟؟

چقدر از شخصیت استارتر خوشم اومد 

همینکه بدون جواب بلاکش کردی یعنی خیلی قوی شدی 

همینکه وقتی گفت میرم و ازدواج کرد حتی ی پیامی نداده بودیش یعنی خیلی خیلی  با شخصیتی .....

تنهایی درداتو کشیدی ، وارد درد دوباره نشدی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر