2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 182519 بازدید | 794 پست

با یکی قبلا تو رابطه بودم نمیدونستم متاهله بعد ک اعتراف کرد گفت بخدا منو به زور زن دادن جدا میخابیم به من ظلم کردن.

چندماه بعد بچه ی دومش به دنیا اومد😂😂😂میدونستید با جدا خوابیدن ملت بچه دار میشن ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خیلی اذیت شدم..بلاخره یدفعه این حرفا رو بخونی و بلاک باشی درد داره..ولی خداروشکر فهمیدم واقعا تو ...

امیدوارم یه مرد واقعی صادق و امن بیاد تو زندگیت ... طعم عشق و وفاداری رو‌ بچشی گلم 💖

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

من بودم می‌نوشتم خوشحالم که یه آدم خاعن از زندگیم گم شد خدا چقدر دوسم داشته وبلاک

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 
با یکی قبلا تو رابطه بودم نمیدونستم متاهله بعد ک اعتراف کرد گفت بخدا منو به زور زن دادن جدا میخابیم ...

من هنوزم تو این موندم مگه میشه پسرا رو بزور زن داد؟ واقعا عجیب اشغالن اینا

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

همین کارو میکنمدلم میخاس فوش کشش کنم ولی خب دیلیت فقط

یاد شوهرخودم افتادم ک بااکس قدیمیش درارتباط بودم همیشه اون زن رو نفرین میکنم شوهرمم دست میکشید اون کثافط دست بردارنبود چه شبایی ک من تاصبح گریه نکردم

همش ور ور اضافیه الان داره گوه خوری زنشو می‌کنه هرزه

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 
من هنوزم تو این موندم مگه میشه پسرا رو بزور زن داد؟ واقعا عجیب اشغالن اینا

مردهای لاشی میخوان همه رو تو دست داشته باشن برای همین اولین دروغشون اینه. ک منو به زور زن دادن هیچ عشقی بین ما نیست! درصورتیکه ک زندگی نزمال داره با زنش