2777
2789

دعوا که نمیشه گفت 

بحث و دلگیری ساده اره داشتیم 

حرف طلاق هنوز بعد ۲۰سال یک بار هم به زبون نیاوردیم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره خیلی بحث داشتیم و حرف طلاق هم من میگفتم یکی دو بار 

خداروشکر گوش شیطون کر الان پنج ساله ازدواج کردیم آخرین دعوا مون همون تو عقد بود 

الان همین چند دقه پیش داشتیم با همسرم در موردش صحبت می‌کردیم می‌گفتیم چقد خنگ بودیم سر چه چیزایی از روی شناخت ناکافی با هم بحث میکردیم 

الان اصلا حوصله دعوا نداریم اینقدر که دغدغه ها بزرگ تر شده و ما صبور تر و پخته تر شدیم و معنی زندگی مشترک رو فهمیدیم 

من عقدم تقریباً 6 ماهه دعوا هامون داره بیشتر میشه درسته چرت و پرته اما نامزدم زیاد کش میده اون روز ا ...

اره شوهر منم هی کش میده هی کوتاه میام باز هی کش مغزم کشش نداره دیگ

وای اره خیلی بحث داشتیم و حرف طلاق هم من میگفتم یکی دو بار خداروشکر گوش شیطون کر الان پنج ساله ازدوا ...

اره ماهم اولا عقد خیلی خیلی بیشتر بود الان کم شده گاهی اوقات یاد اولا میکنیم همین حرف شمارو میگیم وای الآنم هر دوهفته یبار گیر میده به چیزا الکی ناراحت میشه اصلا باجنبه نیس

اره شوهر منم هی کش میده هی کوتاه میام باز هی کش مغزم کشش نداره دیگ

منم واقعا خسته میشم اصلا منطقی نمیشه باهاش حرف زد میکشونه به داد و فریاد همیشه اشکمو درمیاره با حرفاش تا حالا نشده یه بار مثل آدم حرف بزنیم 

اره ماهم اولا عقد خیلی خیلی بیشتر بود الان کم شده گاهی اوقات یاد اولا میکنیم همین حرف شمارو میگیم وا ...

بعضی آدما به مرور پخته میشن و زندگی مشترک براشون معنی و مفهوم پیدا می‌کنه ،بعضیا ذاتن نمیخوان که پخته شن 

مامان بابای من یک نمونه از این افراد مورد دوم هستن 

الان 30 ساله که با هم زندگی میکنن هنوز که هنوزه هفته آب یک بار با هم دعوا دارن 

طوری که من و داداش 26 سالم میایم اینارو نصیحت میکنیم ولی بازم نمیشه که نمیشه 

یه جاهایی باید گذشت کرد یه جاهایی باید از حق دفاع کرد دوتاش هم با سیاست فقط 

با دعوا نمیشه که هیچ بدتر هم میشه