2777
2789
عنوان

آقا من کلافم از بس دنبال دستور پخت زرشک پلو گشتم😭🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 109 پست
من خودم سیستمم یه جوری زرشک پلو بقیه تو دهنم خوشمزه تره نمیدونم چرا 😅با اینکه بقیه از مال منم تعریف ...

دقیقا منم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

نیاز نیست توی آب اولی پیازی سیری نمکی چیزی بریزم؟! سس واقعا به جونش میرع با این روش ؟! اخه وقتی حساب ...

بعد برنجتم ته قابلمه کنجد بریز سیب زمینی حلقه حلقه کن بچین و نمک بزن سیب زمینی ها و برنج رو بریز 

در آخر وقتی دم کشید  نصف نصف روغن کرمانشاهی روغن پخت و پز داغ میکنی می‌ریزی رو برنج 

اگه روغن کرمانشاهی نداری با کره و روغن امتحان کن 

بعد با زرشک و خلال بادام و پسته و زعفران تزئین کن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من رو مرغ پیاز حلقە نازک میزنم و با نمک  وروغن سرخ میکنم یعد حلقە هویج و کرفس و فڵفل دلمە ای میریزم بعد زعفرون و نیزنم خوب تفت میدم بعد زردچوبه و چوب دارچین میریزم در آخرم رب میزنم خوب تفتش میدم  کمی آب میریزم و زیرشو کم میکنم و یه ذره گلاب میریزم و لیمو ترش خیلی خوب میشه

رون مرغ  مزه بهتری داره روم مرغ رو بهش ادویه کم نمک و زعفران بزن ی ساعت بزار بمونه سرخش کن قشنگ بعد تو ی ماهی تابه گود پیاز خورد کن سرخش کن با هویج و فلفل دلمه رب بزن بهش آب بهش اضافه کن قل قل ک کرد مرغ رو پچین تو سس یکم آبلیمو اضافه کن زیرشو کم کم کن بزار جا بیوفته مرغ رو خوب سرخ کن یاددت نره اگر سینه باشه خیلی سرخش نکن 

باید بهترین روش خودتو پیدا کنی

چون غذا سلیقه ایه

ممکنه یه جوری که من درست می کنم تو بیای بگی وای چقدر محشره

یکی دیگه بیاد بگه نه اصلا خوب نبود و فلان


هر کدومو با یه دونه دو تا دونه تیکه مرغ درست کن سلیقه ی خودت دستت بیاد

ولی حالا روش من

رون رو درسته با پوست یه کمم پودر زنجبیل و نمک بپاش سرخ کن

بعدش پیاز و فلفل دلمه سرخ کن‌ربشم‌سرخ کن فلفل سیاه بزن 

ژعفرون بزن یه کم اب بریز 


بخار که کرد درشو بزار شعله شو کم کن ریییییییییز دم بکشه 

مرغتانقدر نرم و پنبه ای میشه کیییف می کنی 


خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من از مرغ بدم میاد و تنها مرغی که خوردم و دوست داشتم مرغ عمه شوهرم بود که به سبک پسران کریم درست می کنه

کلی پیاز خلالی می کنه مرغ ها رو با یه بوته سیر که از وسط نصف میکنه میچینه رو پیازا . ادویه هم فقط نمک و فلفل سیاه و قرمز و پودر زعفرون میریزه رو مرغ ها. با روغن یا کره

شعله رو کم کن تا ۳ ۴ ساعت بپزه و پیازا هم کاراملی بشن

اب اصلا نداره

۲۰ دقیقه اخر فلفل دلمه رنده شده و رب سرخ شده میریزه رو مرغ درش رو میزاره

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز