2777
2789
منم خیلی پز دانشگاهمو میدادم 😂باز خداروشکر دانشگاه ملی بودم هزینه ای پرداخت نمیکردم وگرنه هم عمرم ب ...

شایدم داشتیم من یادم نمیاد. فک کنم پرینتِ واحدایی ک گذروندم رو دارم. وقت کنم میگردم پیداش میکنم همه رو لیست میکنم براتون 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من برای چیزایی که میخوام یاد و خاطرشون نباشه اینو زیاد به کار میبرم😂 شما چرا برای ازمون استخدامی ام ...

جالب بود برام. قشنگ بود. یعنی فک کنید بعد این همه بی علاقگی و فخرفروشی میرفتم معلم آموزش پرورش میشدم. درسته دیوونم ولی نه تا این حد 😅 راستش کنار تاربخ طراحی سایت یاد گرفتم و بعدم اصلا رفتم تو کار آزاد. معلما که خیلی الان تحت فشارنو بیچارن، حقوق 10تومن!!! برا خانوما خوبه ها برای آقایون ظلمِ. کاش شما میرفتین

جالب بود برام. قشنگ بود. یعنی فک کنید بعد این همه بی علاقگی و فخرفروشی میرفتم معلم آموزش پرورش میشدم ...

اخه گفتی ارشد خوندی فکر کنم راحت تر میرفتی سرکار... تا کارشناسی... من مدرک کارشناسیمو به زور گرفتم دیگه به نطرتون حوصله دارم برای ازمون استخدامی بخونم😑 ی استادی داشتیم میدونست من به تاریخ علاقه ندارم و نمیخونم... ی چندتا درس افتادم استادم میگفت خانم فلانی باید مجسمشو درست کنیم بزنیم اول بخش تاریخ به عنوان کسی که تا ظهور امام زمان در تلاش بود تا لیسانس بگیره😅 در این حد از تاریخ بدم میومد که استادا هم خبر داشتن

اخه گفتی ارشد خوندی فکر کنم راحت تر میرفتی سرکار... تا کارشناسی... من مدرک کارشناسیمو به زور گرفتم د ...

درسته نه، حوصله میخواد درس خوندن و ازمون دادن ولی خب بهرحال وقتی کسی پیش زمینه داره جلوتره. چه باحال 😅 اره حس خوبی داشت استادی بشناسدت ولو به طنز. دانشگاه ما خیلی سیاسی بود. اساتیدی بودن موافق و مخالف نظام. بعد دانشجوهام دو دسته میشدن. یه بار تو یه کلاس دانشجوها همه نقشه کشیده بودن استادی رو به چالش بکشن هی سوالای بیخود و بی جهت میپرسیدن، وسط کلاس هرهر میخندیدن، یه جو مسموم و زشت راه انداخته بودن، اتفاقی منو چندتا دختر دیگه پاشدیم اعتراص کردیم و حمایت. استاده ازون موقه باهامون رفیق شد. جالبه ک من اولین و اخرین بیستمو از همین گرفتم. 😅 درسشو یادم نمیاد چی بود. چقدر بدِ فراموشی