2777
2789
عنوان

اسم غزل

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 44 پست
جوابشونو بده خودتو ناراحت نشون بده دیگه تکرار نمیکنن

عادت کردن دیگه چندین ساله مگه از دهنشون میافته

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

از بچگی مهدخت صدام کردن ولی دوستام ک همکلاسیام بودن الانم همراهمن چون تو مدرسه اسم شناسنامم گفته میش ...

باهاشون جدی برخورد کن عزیزم

اونا باید حد خودشونو بدونن نه ک براتون دردسر درست کنن

قهر کن و بگو دلیلش این حرفه و دیگه نمیتونم این توهین رو تحمل کنم

اگه واقعا درکی از دوستی و احترام داشته باشن با همین قهر شما درست میشن و ب خودشون میان

یا نهایت بگو شوهرم پیامتونو دیده و باعث دعوا شده تا رعایت کنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقیقتش من عاشق اسم غزلم با اینکه اسم جدیدی نیست ولی خیلی قشنگه

منم دوست دارم خیلی وایب میده بهم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

دیدید همه مسخرم میکنن حتی شما

سخت نگیر

خیلی اسم ها رو مسخره میکنن الان

منم چون جدید بودو بامزه گفتی خندم گرفت

ولی به نظرم رومینا صد هیچ از غزل جلوتره

◦•●◉✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿◉●•◦

باهاشون جدی برخورد کن عزیزماونا باید حد خودشونو بدونن نه ک براتون دردسر درست کننقهر کن و بگو دلیلش ا ...

مرسی دورت بگردم😍😘

عزیزم با این اوصاف دوستاتو عوض کن چون با هر اسمی مسخره میکننوقتی گفتی مهدخت اسم دومته حتی از گوشه ذه ...

بخدا حالم خیلی بد میشه اسممو مسخره میکنن دوست دادم یاغزل بزارم یا ساحل یا دریا

خدانکنه عزیزمفقط بدون مشکل از اسمای خوشکلت نیست💓

فداتشم عزیز دلم اروم شدم😘😘😘

سخت نگیرخیلی اسم ها رو مسخره میکنن الانمنم چون جدید بودو بامزه گفتی خندم گرفتولی به نظرم رومینا صد ه ...

عزیرم نظرت درمورد مهدخت و ساحل و دریا و صدف چیه؟

مهدخت خیلی قشنگهفارسی اصیل و زیبا

فداتشم😘😘😘

اره یه مدت بگذره مجبورن کنارش بزارن عادت بدشون رو

😘😘😘