2777
2789
عنوان

بچه ها چطور چک صیادی ثبت کنیم

64 بازدید | 10 پست

به من یه چک دادن

بعد اونی که بهم داده میگه باید ثبتش کنی من هر کار میکنم نمیشه

راهنماییم میکنید

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون باید ثبت کنه شما تأیید کنی ت آپ هم میشه

چجوری تایید کنم؟کمکم میکنی

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
اگه چک ازکسی گرفتی اون باید ثبتش کنه

اخه به من گفت تو اپ ثبتش کنم

منم بلد نیستم چیکار کنم

یعنی احتیاج نیست کاری انجام بدم؟

درسته کسی که چک مال اون هست باید ثبتش کنه

گلم ببخشید من الان با بانک پاسارگاد زدم شد

الان بانک صادر کننده چک سپه هست

و بانک من پاسارگاد

الان کدوم بانک باید برم

ببخسید بلد نیستم زیاد😅

خواهرهای عزیزم من در مورد زندگیم خیلی تاپیک زدم نمیدونم چطوری پاکشون کنم زیادن خواهش میکنم اگر لطف کنید هرچندتا که میتونین گزارش بزنید من باید از این سایت برم شماره شوهرم متاسفانه هرکس گزارش زد لایکم کنه خدا الهی بهتون سلامتی بده براتون حمد میخونم💗💗💗