2777
2789
عنوان

خواهرم وقتی میادخونمون

307 بازدید | 19 پست

همه کسوهای خونمومیگرده زیاد صمیمی نیستیم ولی خب ازاین کارش ناراحت میشم شوهرم امروز ظهردیده داشته کشو هارو میگرده بعد مایه کشو داریم توش بی بی چکو وکاند...واینجورچیزامیزاریم توی کمدلباسامونه مخفیه بعدبازکرده اونجارودیده .شوهرمم دیده خجالت کشیده اخم واینا کرده چیکارکنم خواهرم ازاین جیغ جیغوهاست بهش  بگم دعواراه میندازه به مادرم بگم؟ 

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی عجیبه که سکوت کردی 

خواهر شوهرت بود همینطور رفتار میکردی ؟ 

فکر کن خواهر شوهرته 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
وا چرا باید بگردهمجرده یا متاهل؟ ینی چی باهم صمیمی نیستین

متاهله زیاد بامن خوب نیست میونش هرکاریم میکنم انگار دمدمی گاهی خوبه گاهی بد خونسم راه نمیده چن دفعه خواستم برم بهونه اورد

والا من دریخچال خونه مامانمم خجالت میکشم بعدازدواج بی اجازه بازکنم مجردم بودم خونه مامان بزرگمم میرفتم دریخچالو بی اجازه بازنمیکردم 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
چقدر عجیب...وقتی میاد قبلش در اتاق خواب رو قفل کن

کلا ادم عجیبیه رفتاراس خیلی عجیب غریبه بدون اینکه اتفاقی بیافته برای من قیافه میگیره وقهرمیکنه