2777
2789
عنوان

کی گفته برا معلما سرو دست میشکنن برا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدیدا همه مشتاقن وارد این شغل بشن اطرافیان من با هر مدرکی آزمون استخدامی شرکت میکنن 

تنها جایی که معلمی رو دوست ندارن دنیای عجیب نی نی سایت هست 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
دیه با برنامه شادو مجازی تعطیلی ندارن مثل قبل

دیگه مجازی بودن خیلی راحتتر از رفتن سر کلاسه حداقل برای من 

کلا شغل خیلی خوبیه 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
آفرین درسته. مثلا شغل کتابداری که خیلی از معلمی راحت تره. دقت کردید کارخاصی نمیکنن تازه اونجا میشینن ...

اره همه میگن معلمی شغل راحتی اگه یکم در روز با بچه های بی ادب  پرو همچنین خانواده هایی که انگار از ما طلب دارن سرو کله میزدن و تا غروب توی اداره ها به خاطر یه دانش اموز تجدیدی اینور اونور برن اصلا همچین حرفی رو نمیزدن

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

عزیزم اصن خاستگار داشتن اونا و سر دست شکستنشون به زندگی شما چه ربطی داره؟ تو رندگی خودت رو بکن

من به شخصه خودم تو خونه ای زندگی کردم که همه چی برام فراهم بود ولی رفتم دنبال این شغل بعدا هم میخوام خودم رو ارتقا بدم 

از وقتی رفتم روابطم با بچه ها خیلی بهتر شده . میتونم مدیریت کنم 

تایمشم نسبت به بقیه مشاغل کمتره ولی داخل خونه باید کاربرگ و برگه امتحان تصحبح کنیم 

الان همین مامانا از عهده یه بچه برنمی یان ولی من ۲۳ تا پسر بچه رو مدیریت میکنم . پس شغل باعث میشه یکسری توانمندی ها داشته باشی

عزیزم اصن خاستگار داشتن اونا و سر دست شکستنشون به زندگی شما چه ربطی داره؟ تو رندگی خودت رو بکنمن به ...

معلم ابتدایی هستی؟

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️