2777
2789
عنوان

قلبم هزار تکه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 72 پست
اصلا با داداشش نمیسازه دخترم ۱۵ سالشه پسرم ۸ سال،،،، همش دعوا دارن هر چی میگم تو کوتاه بیا با زبون خ ...

پسر منم با خواهرش نمیسازه اصلا خیلی خسته شدم 

گاهی فقط همینطور بیکار میشینم که اینا دعواشون نشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره محلش نده خودتو بگیر مادری مثلا

ازاول تاپیکو درست خوندی میگه هرکاری میکنم با هر زبون و محبتی باخشم جواب منو میده نه مشاوره میاد نه میگم برو ورزشی هنری قبول نمیکنه بهم فحش میده با پدرش چن ساله حرف نمیزنه دیگه بچه ی دوساله نیست که بغلش کنه ببره پیش روانشناس اینو بهش گفتم چون پسرش متوجه حضور محبت پدرومادرش نیست تا یکم بخودش بیاد 

ازاول تاپیکو درست خوندی میگه هرکاری میکنم با هر زبون و محبتی باخشم جواب منو میده نه مشاوره میاد نه م ...

والله من از هرروش وارد شدم هم محبت کردم 

هم خواستم لوسش نکنم یه طور دیگه رفتار کردم 

حس درماندگی دارم 

همشون عتیقه ان دهه ۸۰ خدایی خسته کننده ان دختر من ۱قاشق نمیشوره

ببین چون امتحان داشت براش میوه پوست گرفتم بردم اتاقش خورده بعد بشقابشو نماره حداقل تو اشپزخونه ده بار هم اومده و رفته ولی بشقابه را نمیاره ایکاش میشد نادیدش بگیرم

ببین چون امتحان داشت براش میوه پوست گرفتم بردم اتاقش خورده بعد بشقابشو نماره حداقل تو اشپزخونه ده با ...

شما مثل همسر من عمل میکنی عزیزم بیخیال باش و کم محلی کن بزار خودش بیاد سمتت من اصلا تو اتاق دخترم نمیرم اینجوری راحت ترم 

خدایا تو بساز

والله من از هرروش وارد شدم هم محبت کردم هم خواستم لوسش نکنم یه طور دیگه رفتار کردم حس درماندگی دارم

بله متوجه شدم یمقدار ازاین رفتارها بخاطر هورمونهاس یمقدارش رفتارهای اشتباه ما والدینه مثلا زیادی توجه کردن یا زیادی امرو نهی کردن یا زیادی خشمها و کمبودها تو رفتارو کردار والدین همه ی اینها اثرات منفی میذارن بنظرم خودتون یه مشاوره برید تا اول ایرادات کارتونو پیدا کنید اگه نشد و جواب نداد سر سنگینیو امتحان بکنید

تو بچگیش هبچیچکدوم اینا نبوده لوسشم نکردیم روانشناسم هرگز نمیاد

پس بخاطر سنش رهاش کنین به حال خودش اگر افسرده بنظر نمیاد

یا خودتون برین پیش مشاور تا نحوه برخورد صحیح باهاشو بهتون بگه

خب حداقل شما درس میخوندی؟ وظیفتو انجام میدادی؟

نه من مدرسه میرفتم  اصلا درس نخوندم ولی پشت کنکور موندم و خوندم

ولی باید اینو درک کنیم دخترا یکم زودتر به خودشون میان پسرا دیرتر نسبت به یه رشته ای علاقه مند شه خودش میخونه با زور فایده نداره