2777
2789
عنوان

قلبم هزار تکه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 72 پست
یه جایی یه چالش دیدمنوشته بود چی تو خانواده های ایرانی کمه یا دیگه نیستهمه گفتناحترام احترام احتراما ...

اوایل این رفتارا را میدیدم باهاش بحث میکردم ولی به جایی رسیدم که فقط سکوت میکنم 

چون دیدم فایده نداره باعث تنش بیشتر میشه بیشتر ازم دور میشه 

الان سکوت میکنم واقعا تا حالا هیچوقت کسی اینقدر قلبمو مچاله نکرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دخترمو به سختی بزرگ کردم شوهرم مرد زندگی نبود همش دنبال ولگردی و رفیق بازی و مواد و خیانت و اینجور چیزا بود ،،،سعی کردم بهترین کلاسا بزارمش تا بزرگ بشه به سرنوشت من دچار نشه ،،،به خدا مریض میشد شب تا صبح تنهایی بغلش میکردم از شکم خودم میزدم میدادم بهش و ..‌.. ،،،، دختر خیلی خوب و آرومی بود تا اینکه چند روز پیش با داداشش دعوا کرد خیلی داداشش کتک زد منم مجبور شدم دخالت کنم برگشت بهم گفت تو چیکار کردی برای من ؟ تو اصلا مادری؟؟؟ به خدا بغضم شکست چقدر گریه کردم ،،یک روز کامل از سردرد شدید نمیتونستم بخوابم الانم چند روزه با هم حرف نمیزنیم

اوایل این رفتارا را میدیدم باهاش بحث میکردم ولی به جایی رسیدم که فقط سکوت میکنم چون دیدم فایده نداره ...

ناراحت نشو عزیزم فعلا مدارا و صبوری

اگه میتونی ب حرفهای دکتر عزیزی گوش بده کانال تو ایتا داره

یجا نوشته بود بعضی بچه ها با پدرومادر بدرفتار هستن چون از خودشون راضی نیستن بنظرمن بجای اینکه دنبال مقصر بگردی کمکش کنی تو به کارایی موفق بشه مثلا ورزشی هنری دوست داره ثبت نامش بکن و زیاد بکن نکن نداشته باش و اگه مثلا پدرش دعواش می‌کنه عکس العملی نداشته باش و غذاهای سالم و ارگانیک حتی المقدور براش تهیه بکن اگه تونستی به مشاور خوب پیدا کن باهم برید پیشش 

پس این نوجوونهایی که میبینم اینقدر درس خونن و اقا و با شخصیت و با احساس و خوش اخلاقن تو جامعه الان زندگی نمیکنن. 

نگید نیست چون اطرافم خیلی زیاد میبینم 

بخدا بوه خوب هم زیاد هست 

من حتی بچه سربهوا و درس نخون و شلخته هم دیدم ولی احترام پدر مادر حالیشونه اخلاق دارن شعور دارن

یجا نوشته بود بعضی بچه ها با پدرومادر بدرفتار هستن چون از خودشون راضی نیستن بنظرمن بجای اینکه دنبال ...

خیلی بهش میگم برو ورزش یا موسیقی نمیره 

اخه اصلا نمیزاره من کمکش کنم چطور کمکشکنم موفق بشه نمیزاره نزدیکش بشم نمیزاره حرف بزنم