2777
2789
عنوان

قلبم هزار تکه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 72 پست

یه جایی یه چالش دیدم

نوشته بود چی تو خانواده های ایرانی کمه یا دیگه نیست

همه گفتن

احترام احترام احترام

اسی تو چطور باهاش برخورد میکنی

با محبت یا تندی

احترام و محبت 

احترام میاره

محبت میاره

صبور باش

یه مدت بهش کاری نداشته باشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اگر بچگیش با تو سری خوردن و بی توجهی و مقایسه شدن و کنترل گری بوده که خب حق داره

اگر خیلی لوسش کردین که خب خودشو لوس کرده

بهرحال مشاوره کودک نوجوان خوبه

بی توجهیم جوابه

چیزهایی که بهش دادین ازش بگیرین تا متوجه بشه همه قرار نیست تحملش کنن

و اینکه با همه اینجوریه یا شما؟

هر روز گذشته رو مرور میکنم که ببینم چیشد که اینطوری شد ولی واقعا میبینم همه چی خوب بوده حتی عالی بود ...

مگه فرزند صالح به درس  خوندنه .همینکه از نظر جسمی سالمه یعنی صالح .و اینکه اقتضای سنشه درست میشه به خدا دیدم که میگم فقط بهش محبت کن

منم ۱۶ سالم هست و یک دخترم، ناخوداگاه بقیه رو ناراحت میکنم با حرفام مخصوصا مادر و پدرم خانوادم ب رفتارم عادت کردن ولی اطرافیان از من بدشون میاد، نسبت به مسائل درسی و حرفهای دیگران راجع به زندگی و یا ظاهرم بسیار حساس هستم و دوست ندارم کسی جز پدرومادرم راجع ب مسائلم بدونه. 

عزیزم منم ۲۰سالمه تا همین چندسال پیش دقیقا مثل پسرت با مادرم رفتار میکردیم علتش این بود مادرم خیلی پ ...

فقط فحش نمی‌دادم همیشه به مامانم میگفتم از اتاقم برو بیرون حوصل ندارم دست خودمم نبود