2777
2789
عنوان

دلم خنک شد سر دخترش اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بد نیستی ، حس ات هم طبیعیه ولی پر و بال بهش ندهاون ادم هم حرف زده قضاوت کرده حالا داره تاوانش رو ...

نه پر و بال ندادم همون موقع ها ناراحت بودم فراموش کردم تا اینکه امروز پیج دخترشو دیدم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
مادر شوهر منم با اینکه جاریم فقط چند ماه ازدواج کرده بود اینقدر به جاریم سرکوفت زد که تو نازایی و ب ...

طفلی گناه داره🥲

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

اتفاق خاصی واسه دخترش نیفتاده که خوشحال شی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

الان از ابتدایی دارن دیگه چ برسه راهنمایی کجای کاری

در جریانم جامعه چه خبره   حالا پسرای اطرافمون و مطمئن نیستم اما دخترای ۲۰ سال  به پایین چند تایی داریم مطمئنم ندارن دوست پسر برای همین برامون عادی نیست 

کی گفته اون الان بدبخته؟ شاید برای مادره این چیزا دیگه مهم نباشه و فکر کنه دخترش خیلی هم خوشبخته

تو محیط زندگی ما اوج بدبختیه😂

اتفاق خاصی واسه دخترش نیفتاده که خوشحال شی

همین ک فهمیدم دوس پسر داره کافیه!

تو محیط زندگی ما اوج بدبختیه😂

اره والا تو کامنت قبلم گفتم دخترای فامیل اطرافم هییییچکدوم اهل این کارا نیستن الحمدلله  پسرا رو نمیدونم در ظاهر که نیستن اما مطمئن نیستم😅

گذشت دوره ای که این چیزا ننگ بود🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

همین ک فهمیدم دوس پسر داره کافیه!

خب قتل که نکرده همه دارن 😐

تو از مامان اونم بدتری 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

طفلی گناه داره🥲

آره خیلی دختر خوبیه انشاله که خدا به دلش نگاه کنه و زودتر بچه دار بشه 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم