2777
2789
عنوان

ازدواج زورگی و گیر خانوادم به من خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره دیگه بعد همین خانواده فردا روز میگن کور نبودی ک 

آقا شوهر من سالم پاک نوحلال خورده زحمت کش خانواده دوست اما چی همیشه لنگ هفت گرو هشت 

ا

قبول نکن اگه پول برات مهمه  

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
آره دیگه بعد همین خانواده فردا روز میگن کور نبودی ک آقا شوهر من سالم پاک نوحلال خورده زحمت کش خانواد ...

من مادی ام

برام مهمه جایگاه طرف

هم اخلاق تا یه حد متوسط نمیگم عاااای باشه 

قابل تحمل باشه کافیه 

بجاش قیافه برام زیاد مهم نیست 

عزیزم با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشههر چیزی در حای خود لازمه هم اخلاق هم رفاه

من خودم بین اخلاق و پول اخلاق رو انتخاب کردم حالا اون پولداره هم ازدواج کرده و میبینم زندگیشو 🙂بابت انتخابم پشیمون نیستم با اینکه حقوق همسرم نهایت ۱۸بشه 

اما خب ما آدما حق داریم خوب و عالی زندگی کنیم منم برات آرزوی میکنم زندگیه عالی و باب میلت داشته باشی عزیزم

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸
من خودم بین اخلاق و پول اخلاق رو انتخاب کردم حالا اون پولداره هم ازدواج کرده و میبینم زندگیشو 🙂بابت ...

همه پولدارها اخلاقشون بد نیست و زندگیشون بد نیست

اصلا به پول نیست به مدل زندگی و انتظارات ادمهاست 

من مادی امبرام مهمه جایگاه طرفهم اخلاق تا یه حد متوسط نمیگم عاااای باشه قابل تحمل باشه کافیه بجاش قی ...

خب خواهر تو منی

منم مادی ام و از این نظر خیلی لطمه خوردم

همش دارم خرج تفریح بقیه رو تماشا میکنم و حسرت

خب خواهر تو منیمنم مادی ام و از این نظر خیلی لطمه خوردمهمش دارم خرج تفریح بقیه رو تماشا میکنم و حسرت

منم از همین میترسم

میگم بااین بی پولی من کی عروسی کنم کی خونه بخره کی برم سفر کی با دل خوش بچه بیارم همش میشه استرس

همه پولدارها اخلاقشون بد نیست و زندگیشون بد نیستاصلا به پول نیست به مدل زندگی و انتظارات ادمهاست

بله همینه بستگی به انتظار آدماست 

من معتقدم خدا هیچ زندگی رو بدون مشکل نمیزاره یعنی هیچ کس تو این کره ی خاکی نیست که بگه من هیچ مشکلی ندارم 

از نظر من اون مشکل بی پولی باشه خیلی بهتره تا اینکه یه چیز دیگه باشه 

اما خب بازم این حق رو داری که همچین چیزی رو بخوای و نظر هركس محترمه

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸
منم از همین میترسممیگم بااین بی پولی من کی عروسی کنم کی خونه بخره کی برم سفر کی با دل خوش بچه بیارم ...

کار خوبی میکنی

ببین شوهر من اخلاقش خوبه اما چی 

سر پول همش بحث هست دعوا هست سر اینکه ندارم اگه داشتم میدادم

پس چی 

بی پولی خودش باعث بد خلاقی میشه

اینایی ک میگن پول باشه اخلاق نباشه

بدونید ک پول نباشه هم همش سر پول دعوا هست 

پس پول باشه اخلاق هم نبود با میری حال میکنی😂