2777
2789
عنوان

شوهرم دیوونه شده بیاین ترخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4102 بازدید | 183 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت طلاقت میدم فقط یه نگاه سرد بهش بکن. التماسشم نکن وگرنه بعدا میگه میخواستم طلاقت بدم خودت نزاشتی ...

نه بابا چه طلاقی چه دادگاهی بعد ده سال زندگی شوهرش فقط یه حرفی زده اونم از عصبانیت مطمئنم  

وآقعا یعنی مادر خواهرش چیزی گفتن؟چون قبلش مغازه من بودن و صندلی دوستامو دیدن اونجا بودن

نه عزیزم ذهنیتت رو خراب نکن ما هی داریم نصیحتت میکنیم که از این برزخ بیای بیرون شما تا یکی یه حرف منفی میزنه همونودنبال می‌کنی خواهش میکنم به زندگیت ودرست شدنش فکرکن عزیزم خراب کردن راحته ولی ساختن ودرست کردن سخت و زمانبر هست پس باسیاست و محترمانه پیش برو

از لجم اینکه محو زد که چرا به خواهرش،چیزی گفتم

نباید میگفتی طرف حسابت شوهرت بوده نه خواهر و مادرش.اونم تو دعوا حرف اونا رو پیش میکشید شما هم ساکت میشدی؟مطمینم جواببشو بدتر می‌دادی عزیزم

شاید همیشه دروغ ازم تعریف میکرده واقعا زشتم

تو دعوا که حلوا خیرات نمیدن آدما توی دعوا سعی دارن لج همو دربیارن شما فحش به مادرش دادی اون هم دست روی نقطه ضعفت گذاشته عزیزم رابطتون به حال قبل برگردهه از همه براش عزیز تر میشی انشالله