2777
2789
عنوان

شوهر زورگو

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا اون الان مثل خرس خوابیده من دارم حرص میخورم

دیدی؟!!!!

تجربه کردم ک میگم،الان پشیمونم خیییلی ،ک بیخودی چقدر تا صبح گریه کردم چقدر حرص خوردم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
تعصب بییییییییش عز حد به اونا داره نمیدونید

نه احتمالا یه جاهایی گارد گرفتی اینجوری شده 

حالا هم حرص خوردن نداره که بشین باهاش صحبت کن بگو دست تنها نمیتونم همه کارو انجام بدم باید توام کمکم کنی 

نه بالحن بر با لحن خوب 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
آخه کوچیکم کرد گفت بیخود میکنی مگه میتونی چیزی بگی!!

اهمیت نده ،چی بگم والله 

تو هم با خنده شوخی میگفتی آرع من شریک زندگیتم ،من زن این خونه م ،من دوس دارم با آمادگی کامل از مهمونام پذیرایی کنم و این حرفهااااا

خامش کن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نه احتمالا یه جاهایی گارد گرفتی اینجوری شده حالا هم حرص خوردن نداره که بشین باهاش صحبت کن بگو دست تن ...

اصلا همیشه میگه مادرم هر وقت بخاد میتونه بیاد خونمون حتی اگه کاشیای خونه رو درآپرده باشیم ذره ای هم حال من براش مهم نیست

اصلا همیشه میگه مادرم هر وقت بخاد میتونه بیاد خونمون حتی اگه کاشیای خونه رو درآپرده باشیم ذره ای هم ...

دیدی همین الانم داری نسبت به مادرش گارد میگیری 

من دارم چی میگم تو چی میگی 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
دیدی همین الانم داری نسبت به مادرش گارد میگیری من دارم چی میگم تو چی میگی

نه خدا ساهده اون با تعصبات زیاد باعث میشه از اونام بدم بیاد وگرنه من خودم گفتم پنجشنبه دعوتشون کن