2777
2789
ان شالله خدا یه جور دیگه برات جبرانش میکنه

ممنونم.انشالله.

معمولا آدما اینجوری ان.کسی که شاغله به خانم های خانه دار غبطه میخوره.کسی که سرکار نرفته،به شاغلین.

من بخاطر بچم نرفتم.نمیدونم.شاید باید بیشتر تلاش میکردم.ولی بنظرم در اکثرا موارد،زنی موفق میشه که حامی و حمایت از خانواده داشته باشه.همسر من خیلی کمک میکنه ولی معمولا تایم زیادی نیس که بخواد بچه نگه داره.ولی مثلا دخترداییم شاغله چون تمام وقت،مادرش و خواهرش و کلا خانواده اش حمایت کردن و بچشو نگه داشتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم.انشالله.معمولا آدما اینجوری ان.کسی که شاغله به خانم های خانه دار غبطه میخوره.کسی که سرکار نرف ...

اینو واقعا قبول دارم حامی داشتن خییییلی تاثیر داره ولی کلش این نیست خیلیا هم با سختی موفق شدن ولی سختی خیییلییی زیاد 

بخوام بنویسم تو تاپیک اصلا جانمیشه

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

🫂ان شالله این روزا زودتر بگذره با یه پایان خوش

گذشته خدارو شکر از ۱۸ سالگی ازش در حال فرارم الان سی سالمه ولی جوری آسیب زده که قابل ترمیم نیست فقط پذیرفتمشون و باهاشون زندگی میکنم

امیدوارم ذوق و شوق هیچکی کور نشه 

اینو واقعا قبول دارم حامی داشتن خییییلی تاثیر داره ولی کلش این نیست خیلیا هم با سختی موفق شدن ولی سخ ...

بله با سختی میشه.ولی حامی بهتره.خاله خودم بقول شما با سختی و تنهایی کاراشو کرد،ولی تاثیر بدش تو زندگیش موند.ولی کسی که کمک داره،مشکلاتش به مراتب خیلی کمتره،در حد صفر