2777
2789
همه چیو امتحان کردم. باور کن از 14 سالگیم درگیر چاق شدنم. هرررررچی بگی خوردم. تا قرص مخمر و آبجو و ن ...

قدت چنده ؟ و چند سالته ؟

مام کلا خانوادگی و از کودکی دچار چاقی هستیم ، یعنی من ۵ سال پیش که وزنم بیست کیلو کمتر بود باز دنبال رژیم بودم و الانم باز رژیم و کوفت و زهر مار 

یه مقدارش ژنتیکیه

تو باشگاه یه نفرم دیدم ورزش میکنه و بینش و بعدش سیب زمینی و ماکارونی و کلا غذاهای نشاسته دار میخوره برای چاقی

قدت چنده ؟ و چند سالته ؟مام کلا خانوادگی و از کودکی دچار چاقی هستیم ، یعنی من ۵ سال پیش که وزنم بیست ...

لطفا اگ استفاده کردی ب منم بگو بخرم

اعظم اسمش؟؟

کو کو سبزی 🥗🥪🌮 میقولی؟🤤😋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قدت چنده ؟ و چند سالته ؟مام کلا خانوادگی و از کودکی دچار چاقی هستیم ، یعنی من ۵ سال پیش که وزنم بیست ...

162

33 سالمه

منم ژنتیکم لاغره دیگه. وقتی قرص نمیخورم اصلا اشتها ندارم که مثلا بخوام سیب زمینی بخورم

البته شاید برم باشگاه اشتهام باز بشه، اما با دوتا بچه وقتشو ندارم.راحت ترین راه برام همین قرصه😅

16233 سالمهمنم ژنتیکم لاغره دیگه. وقتی قرص نمیخورم اصلا اشتها ندارم که مثلا بخوام سیب زمینی بخورمالب ...

من برای آبجیم کرامس سفارش دادم

با یه دوره خیلی بدنش عالی شد الان ۶ ماه شده ولی بازگشت نداشته

وگرنه من براش ۲ بسته سفارش داده بودم😂

من الان باردارم🫠نمیدونم خوشحال باشم یا نه🙃ناشکری نمیکنمااااااا😐 چون قصد بارداری نداشتم اینطوری میگم.اخه منی که اونقدر دنبال لاغر شدن بودم و راه ها رفتم.تا تونستم ۱۸ کیلو کم کنم ۳ ماه بعدش دیدم حامله ام🙄