2777
2789
عنوان

با اونی که دوسش داری ازدواج نکنی بعد میگن قسمت و صلاحته

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 25 پست
دوتا عاشقو بعضی وقتا مرگ یا شرایط جدا میکنن

بنظرم فقط مرگ میتونه باعث جدایی بشه

ک اونم اون دنیا باز بهم میرسن حتما

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو من بهش باور دارمنشد و نمیشه و قسمت نبود همش بهونس

واسه همین وقتی اینجا کسی تاپیک میزنه در این مورد که نشد و نذاشتن و...تعجب میکنم.

خودمم هیچ کسی راضی به ازدواجم نبود.کوتاه نیومدیم.چون نمیتونستم برم با کس دیگه.به خانواده ام گفتم ترجیح میدم،اصلا ازدواج نکنم.

واسه همین وقتی اینجا کسی تاپیک میزنه در این مورد که نشد و نذاشتن و...تعجب میکنم.خودمم هیچ کسی راضی ب ...

من خودمم میگم یا با عشقم ازدواج میکنم یا کلا ازدواج نمیکنم

البته خانواده هامو راضین‌

فقط شرایط باید مهیا بشه 

و منم میگم فعلا زوده برای ازدواج

اگه بنا ب جدایی باشه ماهم خیلی مشکلات داشتیم ک باهم از پسش بر اومدیم، ولی همو ترک نکردیم

پایدار باشین عزیزم

الان خوشبختین؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من خودمم میگم یا با عشقم ازدواج میکنم یا کلا ازدواج نمیکنمالبته خانواده هامو راضین‌فقط شرایط باید مه ...

انشالله شما هم به خواستتون برسید و هرچه که به صلاح و خیره همون بشه براتون.

بله خداروشکر.ما یجورایی از بچگی باهمیم.

انشالله شما هم به خواستتون برسید و هرچه که به صلاح و خیره همون بشه براتون.بله خداروشکر.ما یجورایی از ...

قربونت برم عزیزم

انشاالله

ای جان بمونین برای هم تا ابد

تو رابطه ای ک پسر عاشق تر باشه حتما وصال هست

من یکی از دوستام نزدیک چندین سال فقط با خونواده ها درگیر بودن دختر و پسر همو میخواستن و عاشقانه پای هم وایسادن دوستم میگفت نه خونواده من نه خونواده شوهرم راضی به وصلت نبودن و نه تنها خونواده ها بلکه دایی و عمه و خاله و عمو و همه مخالف بودن و حتی هردو خونواده گفته بودن اگه باهم ازدواج کنید طردتون میکنیم ولی باز کنارهم سختیا رو تحمل کردن و الان یه سال و نیمه که ازدواج کردن و خوشبختن

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم عزیزمانشااللهای جان بمونین برای هم تا ابدتو رابطه ای ک پسر عاشق تر باشه حتما وصال هست

ممنون عزیزم.همسرم که از اول تا آخر پای حرفش موند،کوتاه نیومد.ولی فکر میکنم دختر باید خیلی مقاوم تر باشه تا بشه.من این وسط خیلی اذیت شدم بخاطر مخالفتها.ولی به پسرها معمولا تو خانواده زیاد گیر نمیدن.من خواستگارای خوبی داشتم که بهانه ای برای رد کردن نداشتم و باید میجنگیدم و مقاومت میکردم  تا بگم نه.

خوشبحالش

میخوام بگم وقتی دختر و پسر از ته دل عاشق هم باشن و نتونن بدون هم بمونن هیچی نمیتونه جداشون کنه مگه اینکه خدا یه چیزی میدونه مثلا اگه ازدواج کنین ممکنه شوهر یا زنه یه اخلاقایی داشته باشه که وقتی توی زندگی بیوفتن نمیتونن تحمل کنن و این عشق کم کم به نفرت تبدیل میشه

همه چیز عشق نیست به اخلاق رفتار و خونواده و خیلی چیزای دیگه هم هست که دختر پسرای این زمونه همه ی اینارو فاکتور میگیرن و وقتی ازدواج میکنن تازه میفهمن چه غلطی کردن که همچین شخصی رو انتخاب کردن

بنظرم واقعا بعضی خواسته ها صلاح نیست

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم.همسرم که از اول تا آخر پای حرفش موند،کوتاه نیومد.ولی فکر میکنم دختر باید خیلی مقاوم تر ب ...

درسته