2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زرت زرت زیارت یعنی انقد نفهمهههه ک

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 70 پست
تو فقط اینجا لر نیستی ما هم لریم ولی تو فرهنگ ما همچین چیزی نبوده که آزاربدیم دیگران رو ،مهمون نواز ...

لرا هزارتان گلمم مگه همه لرا مث همن؟😆وقتی کسی میخاد ازدواج کنه شوهرش مهمه خانوادشم مهمه مجبوره تحمل کنه چون قبل اینک شوهر این باشه پسر اون خانواده بوده.

خب تولری همه که لر نیستن مسخره😂😂😂😘

منم گفتم چون لرم.این چیزا برام جالبن الان ما کل روز ددوس داریم خونمون شلوغ باشه.عمه بابام امروز ساعت هفت امد تا الان تازه انق. گفتیم بمون نموند.بعد اون بردار شوهرشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لرا هزارتان گلمم مگه همه لرا مث همن؟😆وقتی کسی میخاد ازدواج کنه شوهرش مهمه خانوادشم مهمه مجبوره تحمل ...

عزیزم شما زندگی جمعی دوست داری قبول.ولی چرا نمیخوای درک کنی یکی دیگه نمیتونه تحمل کنه.

به همدیگه احترام بزاریم به حریم خصوصی هم احترام بزاریم.مهمانی بریم و مهمانی بدیم ولی نه اینکه باعث ازار و اذیت بشن.من که برادر خودمم بود باور کن میگفتم بهش شاید شوهرم راحت نباشه و به حریم خصوصی خودمون احترام میزارم

منم گفتم چون لرم.این چیزا برام جالبن الان ما کل روز ددوس داریم خونمون شلوغ باشه.عمه بابام امروز ساعت ...

عموبابات مهمون چندساعته نه یک پسر۱۷ساله که هرروز مادرش به مسافرته وآویزون یک زن وشوهرجوون

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
منم گفتم چون لرم.این چیزا برام جالبن الان ما کل روز ددوس داریم خونمون شلوغ باشه.عمه بابام امروز ساعت ...

من تحمل شلوغی ندارم سردرد میشم همه که مثل هم نیستیم.یا اینکه با حجاب کار کنم کلافه میشم در حد چند ساعت تحمل میکنم باور کن دست خودمون نیست.کلا خودمم هم مزاحم بقیه نمیشم

بحث کردن با شما مث جارو کردن ساحله اوکی گلم💚

روزی ازدواج میکنی و مطمئنم به حریم خصوصی خودت و همسرت احترام میزاری.زندگیای الان پر از مشکلن.نگاه به مادر پدرامون نکن.خانه های کوچیک و اپارتمانی و خیلی چیزای دیگه نمیزاره ما مثل خانواده هامون باشیم.

روزی ازدواج میکنی و مطمئنم به حریم خصوصی خودت و همسرت احترام میزاری.زندگیای الان پر از مشکلن.نگاه به ...

من شاید الان سنم از تو خیلی کمتر باشه و مطمئن باش روزی ک ازدواج کنم خانواده شوهرمو واقعا درک میکنم چون خیلی زحمت کشیدن

من شاید الان سنم از تو خیلی کمتر باشه و مطمئن باش روزی ک ازدواج کنم خانواده شوهرمو واقعا درک میکنم چ ...

همه ادما زحمت بچه هاشون میکشن.پدر و مادر خودتم زحمت میکشن.پدر مادرای ما استرسی که ما کشیدیم نکشیدن.کرایه خونه..بزرگ کردن بچه ها با گرونی و خیلی چیزای دیگه.باور کن زن و شوهرای الان خیلی استرس میکشن و این رو همه چیشون تاثیر گذاشته.

بعد من با خانواده شوهرم رابطه خوبی دارم خداییش اونا هم مزاحمت ندارن.

لرا هزارتان گلمم مگه همه لرا مث همن؟😆وقتی کسی میخاد ازدواج کنه شوهرش مهمه خانوادشم مهمه مجبوره تحمل ...

کسی مجبور نیست چیزیو تحمل کنه بعد از ازدواج الویت خوانواده خودش هست و آرامش خونش درجه دوم خانواده هستن ،خداروشکر ما لری هستیم که بی فرهنگی و آزار دادن دیگران نداریم  و نمیگیم کسی مجبوره سر بار بودن دیگران رو تحمل کنه ،این بی فرهنگی ها و حرف ها مال صد سال پیشه تویی که جوون هستی خیلی بده که هنوز  تو دوره قاجاری موندی