2777
2789
فکر کنم مامانش و خواهرش منو خیلی دوست دارن ولی برای ازدواج نمیدونم فکر کنم زیاد موافق نیستند مامانش ...

عزیزم جدا از حس و این چیزا چرا خانواده ای که بخاطر شغل و ازمون میخان قبول یا ردت کنن رو میخای بیخیالش شو

برای رفع دلخوری پیش قدم شو

منو با خواستگارم دید 🥹فردا روشو‌میجرد اونور 

هِرای پرشکوه و باجلوه و زیبا که رومی ها او را ژنو می نامند، کهن الگوی ازدواج است. 💜او همسر قانونی زئوس (ژوپیتر) خدای خدایان المپی بود که بر زمین و آسمان فرمانروایی می کرد.💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس کسی میاد توی زندگیشاوکی نمیشید باهمالبته انشالا طبق دلت پیش بره

سلام یه خواهر مطلقه دارم. به نظرت چند سال دیگه ازدواج می کنه؟

شوهر چجوریه؟ شغلش چی خواد بود؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
جن می‌فرستن داخل زندگیت هزار تا مشکل براتون پیش میاد خدا خیلی ناراحت میشه گناه بدی مرتکب میشین

وای یا خدا🥲

من کلی از خدا هم خواهش کردم دعا کردم و ... ولی دارم تا امید میشم

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊
ازدواج میکنید.

نکفتی 

چطوری برای رفع دلخوری پیش قدم بشم ؟

هِرای پرشکوه و باجلوه و زیبا که رومی ها او را ژنو می نامند، کهن الگوی ازدواج است. 💜او همسر قانونی زئوس (ژوپیتر) خدای خدایان المپی بود که بر زمین و آسمان فرمانروایی می کرد.💜

وای یا خدا🥲من کلی از خدا هم خواهش کردم دعا کردم و ... ولی دارم تا امید میشم

خودت حس ششم نبودی؟